![]() |
Quote:
Seregcsere király dolog, és szükséges is, de erre majd rájössz:) Gnóm háza télleg gyúlékony, de pillanatnyilag a gnóm a leghatékonyabb gyújtogató. A nagyon gyújtogatás relatív dolog, és van hogy hobbiból is vetemednek rá. Szal kocsmán én legfeljebb csak akkor spórolnék gnómmal, ha gyorsan akarnék haladni, és kell a barakk. De ha már hadis beállítottságú vagy, télleg a gnóm a neked való faj. |
Quote:
Jelenleg kocsmám sincs sok, mert az óriásnak nem kell :) Személyiségnek milyet érdemes választani? Tudós? |
ha a klánod nem kér tőled mást (pl. kereskedő) akkor mindenképpen tudós.
gnómot én így építenék: 16-17% ház, torony emberhiányos 65% barakk 10% torony 25 bank 4% templom 4% kocsma 1 db raki |
Quote:
Az átépítés az már klánon belül történik (gondolom)? Már csak abban reménykedem lesz klán, aki felvesz egy zöldfülüt :) |
Quote:
Hüpike éplistája szerintem igen jó, de tartok tőle, neked nem ilyen kell. Barakkod legyen inkább 50%, kocsma meg 10%, illetve ha lehet kicsivel afölött. Míg rutinra nem teszel szert A-ban, illetve ki nem derül, milyen tartalékokkal rendelkezik a leendő klánod ( és ebből menynit hajlandó rád áldozni ) nincs szükséged alacsony hekin ilyen ütőerőre tolivédelem nélkül. 4% kocsmával még az orkok is rajtad fogják gyakorolni kezdetben a gyújtogatást:) Ja igen, átépíteni ráérsz majd klánon belüla védelem alatt, és személyiségnek én is mindenképp tudóst javaslok. (hacsak a klánod nem kér kifejezetten egy bizonyos személyiséget) |
Quote:
Most van 41% barakkom. A bányákat, és a kovácsot majd átépítem barakknak, ill.toronynak, majd ha felértem B-ben a topba. 8% kocsmából most építettem át, 3%-ra, de majd igyekszem úgy építemi az orit, hogy vmi hasonló legyen, hogy ne sokat kelljen az orim építésével bajlódni A-ban :) |
Quote:
|
Quote:
24 kör után egyéniben milyen esélyem van egyedül ütni? Vagy addig. amíg nem vagyok klánban nem üthetek? Vagy nem érdemes nehogy rámszálljanak? (esetleg pont egy klántagot fogok ki) |
Quote:
Mindenképp klánban kell lenned, mert A-ban csak szövetségi játék van. A klán lehet 1-10 fős. Lehetőleg olyan célpontot kell válassz, aki veled azonos létszámú klánban van, illetve a lehető legkisebb a különbség. Na meg az se hátrány, ha nincs 6 klántagja 2 körön belül neked, mert ez esetben olykor elég komoly ügyességet igényel a "rugalmas elszakadás" Az egyéni ütés viszont egyéni ütés. Nem tudsz helpet vinni a klántagoktól, és ha támadnak se tudsz behívni tőlük. |
Quote:
Tulajdonképpen 50 körre is lehetnek a tagok egymástól? Csak az összérték számít a másik klánhoz képest, és így kell 2 körön belül lenni a másik klánhoz képest? Már kiváncsi vagyok arra, hogy milyen az A, és hogyan boldogulok benne :) Sokat olvastam róla... kapott hideget meleget, de ez is a játék része :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:17. |