![]() |
Quote:
Már bocsi, de a sokan élnének, és a sokan visszaélnének vele közt óriási különbség van, semmi ellentmondás nincs benne. Ráadásul a VIP sms áráért megveszem a VIPet, és akkor egy életképes ori el van 40-50 óráig a helytartóval, max a szövimnek fizetek egy sört, hogy figyeljen az etetésre karavánnal. Ráadásul szombat reggeltől vasárnap estig csak 36óra telik el, az meg tényleg átvészelhető gond nélkül egy VIP orinak. Arról nem beszélve, hogy ha már ennyi pénzem van sms-t küldözgetni, akkor valszeg olyan telóm van, amiről wapon el tudom érni a Hódot. Szóval összességében értelmetlen, felesleges, és Ati ráadásul egyszer csökkenti minden évben a szabi min. időtartamát 3 nap alá az ünnepek alatt akkor is ingyen és bérmentve. Ha valaki 2 napra megy nyaralni az kibír még fél-fél napot előtte/utána hogy szabin van az ori. |
Quote:
Erre a válaszra reagáltam, ez pontosan a visszaélés szó, ugye?:) Nem az ori fentartása, etetése miatt lenne jó nekem a 2 napos szabadság, hanem mert hétvégenként nem maradok a fővárosban, hanem vidékre távozom. Mivel nem rendelkezem olyan telefonnal amiról ezt megoldhatnám ezért kérdeztem erre rá:) Ja és a hétvége nekem nem szombat reggel kezdődik:P |
Quote:
lassan összejön egy weapos telóra a lóvé... |
Quote:
mert ha péntek reggel elrakod az orid szabira, nyugodtan meg tudod oldani a hétvégéhez még a teendőket aztán go, utazás, hétfőn reggel meg kényelmesen visszalépsz, ez pont 72 óra... de én elhiszem, hogy kényelmesebb lenne a 48 óra, te meg hidd el nekem, hogy tapasztalatból beszélek, amikor azt mondom, hogy visszaélnének vele, mert van aki a 72 órás szabit sem sajnálja egy csiki csuki játékra, a 48 órás meg még jobban jönne neki.... |
Quote:
De igazából türelmes lélek vagy, havi 1400 Ft-ból jövő karácsonyra már össze is jönne :P |
Quote:
De értem amit pedzegetsz a csiki-csukiról:) |
köszönöm :-)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:49. |