![]() |
Bevallom nekem dög unalom volt a játék eleje. Regisztráltam, és nem történt az égvilágon semmi. Szóval nem tudom...
:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Szerinted amikor én regisztráltam (segítek: 1-es sorszám :)), akkor hányan játszottak? ;) |
Quote:
őőő hát nehéz...nehéz...talán egyedül te?:D:D |
azt tudtam...mondjuk én nem közvetlen annyira az elejére gondoltam :D De am miért áltál meg 4/L-ben?
|
Quote:
|
Quote:
|
Én kb 4 éve találkoztam először a játékkal, asszem még fekete korszakát élte (de nem tuti :)), osztálytársaim játszottak vele, így én is kipróbáltam... Jó kezdőhöz méltóan semmi súgót nem olvastam el, mert hogy minek az... de mikor rájöttem hogy lehet nem ártana kicsit utánanézni a dolgok folyásának, akkor el is ment tőle a kedvem. Kb 1 évvel ezelőtt lett végre netem itthon, nah mondom, nézzük mivel is állunk szemben. Átolvastam a súgót persze nem egy húzóra, hanem úgy módjával, mikor valamit már nagyon nem értettem... Kezdeti időszakban hullottak az országaim, mert semmi sem akart sikerülni, szinte minden fajt kipróbáltam, és végülis kb 4 hónapja töröltem minden orimat és regeltem a jelenlegi főorim. Itt tartok most, játszani még mindig nem tudok rendesen, de azért majdcsak megtanulom:p
|
2005 december 22-én regisztráltam első országomat. (ember, harcos :D) Előtte már volt netem több mint egy éve de nem találtam ide. :o Azóta tolom változó intenzításal. :)
|
Nekem egy ismerősöm mutatta meg a játékot kb 2 éve. Lelkendezve beszélt róla...simán bolondnak néztem. Sehogysem értettem, hogy mi a szép egy rakás táblázatban, a rengeteg számban.:)
Egy hónap múlva indítottam az első orimat útjára. Azóta engem nem néznek normálisnak:D |
All times are GMT +1. The time now is 22:40. |