Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   HT katona eladási sorrend (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2127)

Andrew 07-30-2007 12:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 113267)
"FONTOS! Ne feledd, hogy a kiképzés után a katonáknak szabad helyre van szükségük a barakkokban (bõvebben: Építés súgó)! Ha nincs elegendõ szabad hely bennük, akkor a katonák fontossági sorrendben elhagyják seregedet!"

Ha egy nem vipesnek leállnak a barakkjai, és először az íjak mennek el, és utána az elitek, akkor jogos, hogy a Ht is ilyen sorrendben adja el őket.

na ez nekem kicsit magas, hogy most épp mire gondolhattál :D:D

Valezius 07-30-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 113269)
na ez nekem kicsit magas, hogy most épp mire gondolhattál :D:D

Ha nemvipes vagy egy ilyen akciótól meggyengül a védelmed, és a vipesnek is.

Ha ez bevezetésre kerül, akkor mondjuk egy földrengés hatására a nemvipes védelme meggyengül, miközben a vipesé nem gyengül meg ilyen mértékben.
Ez igazságtalan.

Burning 07-30-2007 13:02

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 113272)

Ha ez bevezetésre kerül, akkor mondjuk egy földrengés hatására a nemvipes védelme meggyengül, miközben a vipesé nem gyengül meg ilyen mértékben.
Ez igazságtalan.

nem tartom az érvet helytállónak, hiszen akkor az is igazságtalan, hogy a vipesnek az el nem férő katonák piacra vándorolnak, míg a nemvipesnek visszavegyülnek a nép közé úgymond:D

Andrew 07-30-2007 13:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 113272)

Ez igazságtalan.

ezt elég egyszerűen lehetne kezelni
általánosan kellene beállítani a fontossági sorrendet :)

yenkie 07-30-2007 14:34

Nem akarok beidézgetni.
Az ötlet alapból jó, támogatom.
A nem VIP-esek viszont nem tudják ezt beállítani, tehát náluk marad minden a régiben.
Előbb az íjak mennek el, aztán az elitek.
Mivel én vip-es vagyok egy igen szavazatot oda rakok.;)

Pepa 07-30-2007 17:00

Helytartós megint

Ebből már nekem volt konfliktusom Atival is, kaptam érte külön topicot is. A helytartó további fejlesztését nem támogatom, de az ötlet tényleg jó. Az intézős résznél való fel-le csusztatás szerintem ideális lenne. Kapna egy plusz fület ahol ezeket lehetne állítani. Én örülnék neki, ha olyan változásokat eszközölnétek, ami nem csak a vipes orikat érinti.

Ati 07-30-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 113301)
Nem akarok beidézgetni.
Az ötlet alapból jó, támogatom.
A nem VIP-esek viszont nem tudják ezt beállítani, tehát náluk marad minden a régiben.
Előbb az íjak mennek el, aztán az elitek.

???

Ez a nem vipeseket egyáltalán nem érinti... A javaslat nem az elmenő katonák sorrendjéről szól.

Pepa 07-30-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 113347)
???

Ez a nem vipeseket egyáltalán nem érinti... A javaslat nem az elmenő katonák sorrendjéről szól.

Ez elég nagy baj!! Tehát ha szembejönnek pusztításra akkor a nem vipesnek kipakolja az íjait és az lovak maradnak ottnon védeni, ha meg vipes akkor meg minden más megy az íjász előtt és még védőértéke is van?? ez így ebben a formában viszont már NEM támogatott általam.

Egyébként az eladás-elmenés ugyan az, csak akkor lép életbe, ha nincs elég hely, tehát nem lehet csak a vipesekre gondolni.:mad:

Andrew 07-30-2007 17:47

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 113376)
Ez elég nagy baj!! Tehát ha szembejönnek pusztításra akkor a nem vipesnek kipakolja az íjait és az lovak maradnak ottnon védeni, ha meg vipes akkor meg minden más megy az íjász előtt és még védőértéke is van?? ez így ebben a formában viszont már NEM támogatott általam.

Egyébként az eladás-elmenés ugyan az, csak akkor lép életbe, ha nincs elég hely, tehát nem lehet csak a vipesekre gondolni.:mad:

ezt komolyan gondolod? :eek:

Pepa 07-30-2007 17:48

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 113377)
ezt komolyan gondolod? :eek:

Miért most nem ez történik??

All times are GMT +1. The time now is 08:48.