![]() |
Üdv!
Varinak egyértelműen az óriás a legjobb faj, viszont a hadinál már szövi függvénye. Mert az igaz hogy a gyújtogatás többet visz, de ő is tud gyújtani meg gyilkolni, amit az óriások nem. Tehát egy 3óriás+1toli szövi ellen nagyon jó az 1óriás2gnóm1toli pl sztem, mert ugye az óriások nem tudnak gyújtani, gyilkolni, a tolit kiveszik a varik mindkét oldalon, és akkor ott már a gnómok vannak előnyben, mert ők beférnek tolival az óriáshoz gyújtani és gyilkolni. De ha nem túl aktív a szövi, akkor a gnómot semmiképp nem ajánlom... Kicsit nem figyelsz, és ugrik 90 házad 700 hekin... Velem megtörtént, 2en gyújtogattak, a szövitől segítséget nem tudtam kapni, mert nem voltak gépnél, így 2 ori 2 készülit tudott gyújtani rajtam... |
Quote:
Ez volt az eredeti szövegem. Na szerinted mit jelent? Ha az emberei elleni akcióknál véd, és a gyújtogatás épületek elleni, ezt állítom, akkor szerinted azt írtam, hogy az ellen is véd? Szerencsésebb lett volna az hogy 'de', ám így is csak első ránézésre félreérthető. Ráadásul ezzel a hozzászólásommal azokét akartam cáfolni, akik hadisként az óriást nagyságrendekkel a gnóm fölé akarták helyezni, különösen azt, hogy túlélő személyiséggel. Mert szerintem a túlélő személyiség nem sokat ér, az épületeket és a vagyont gyakrabban éri támadás. Amúgy a súgó szerint a szieszta csak zsákmányszerzés ellen véd, és néhány hozzászólásból azt szűrtem ki, hogy vannak akik szerint ártó tolvajakciók ellen is. Ezzel kapcsolatban mi az igazság? |
Quote:
A varázslók meggyilkolása és a tekercslopás még nehezebb, ott csupán 20% hatásfokú, vagyis 80%-kal kevesebb. Vagyis ha a varigyilok ártó toliakciónak minősül a nézetedben,/ mert az enyémben annak és zokon szoktam venni/ akkor véd. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A varázslat hatása alatt minden, az óriás ellen irányuló tolvajakció 50%-kal kisebb zsákmányt képes szerezni. A varázslók meggyilkolása és a tekercslopás még nehezebb, ott csupán 20% hatásfokú, vagyis 80%-kal kevesebb. Eza kettő közel sem jeletni az összes ártó akciót.... |
Quote:
|
Quote:
Most minek írsz olyanokat, aminek semmi valóság alapja nincs? |
Quote:
Arról nem én tehetek hogy a katonagyilok, emberrablás és a gyújtás nem került be a súgóba. |
Quote:
De arról te tehetsz, hogy azt hiszed azok is 20%osak miközben 50%osak.... |
All times are GMT +1. The time now is 23:49. |