![]() |
naponta kb 20szor nezek be az orijaimba wapon keresztul, vagy itthonrol, szoval vicces lenne, ha ez igaz lenne :D
|
"FONTOS! Ötven belépés után nem tudsz új szövetséget alapítani, vagy meglévő szövetségbe lépni! Ha ennyi idő alatt sem teljesíti országod az 5. szintre továbblépés feltételeit, akkor a játékot elvesztetted. (Ha lelépsz az ötödik szintre, a szövetségi belépések száma nullázódik.)"
Ahogy értelmezem a súgót az ötven belépés az országomra vonatkozik?:( |
Quote:
Nem is igazán értem a kérdésed! Szóval az ötven belépés nem arra vonatkozik, hogy az országodba belépsz, hanem országod maximum 50 alkalommal léphet szövetségbe vagy alapíthat sajátot! Ha erre lettél volna kiváncsi??? |
Quote:
|
sziasztok!
lehet h. már mindenkinek világos de valaki magyarázza már el h. ha egyedül támadok 1 orit akkor a támadó és védő értéket uúgy kell számolni mint a többi szinten(vagy ha nem akkor mi változik és milyen %-ban)????? és uezt szeretném kérdezni a klán támadásról is! milyen értékek számítanak bele és mik nem ami viszont teljesen új érték az %-ban mennyi??? valaki azt mondta h. a föl le támadás 30% és nem 10 mint máshol! pl. ilyenekre gondolok! annyi féle fajta számítást hallottam már h. nem tudom eldönteni melyik a jó! és mivel kezdő vok az 1-ben ezért kicsit meg vok zavarodva!:( előre is köszi |
Quote:
Egyeniben ugyanaz, mf bonusz, szovisegitseg nincs. Klanutesnel nincs tabornok bonusz, nincs felfele 10%, nincs verszomj+vedelem bonusz. |
tehát ha egyedül megyek akkor minden uúgy van mintha mf lennék?
és ha klánban nyomjuk akkor kinek a támadó és védő ereje számít? vagy mindenkinek kiszámolva külön(a fent említett értékek nélkül)és össze adva? |
Quote:
lasd also kerdesed igen |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:57. |