![]() |
én azzal kötekednék csak, hogy én általában 2-3 kocsmát tartok ugyanis, ha egy háborúban lerengetnek és pont lerengetik az egy kocsmát akkor maradjon még 56 vagy 112 tolim, amivel lophatok hullát vagy 0 tolis orikat:)
|
Quote:
|
Értem. Bár én tuti nem váltok fajt amikor lépek B-ből. Lépnék egy óriás tudóssal, meg egy félelf tudóssal... MAx gnómra lehetne váltani, mivel ha a 40% lakitekit átváltom 30%-ra, akkor mi lesz? :( Lesz egy rakás egységem "feleslegbe".
Szóval vagy mindkettőt megtartom annak ami, vagy megyek gnómnak. :D De szerintem egy gnóm nem él meg az A-ban. (Hacsak nem agyonvédett termelő. Esetleg.) Ezt nagyjából arra írtam, hgoy "előszőr próbálják az adott fajt". Szerintem nem jó az A-ban olyan fajjal kezdeni, amivel még sose voltál. Bár hogy a témánál maradjunk... Talán az óriás pont egy olyan faj, amire "büntetlenül" lehet váltani, mert még mindig az övé a legjobb faji varija. Bár az orkok beverik, az elfeket meg ő nem tudja beverni... Mindegy. Egy biztos. 5-2 szintig az egyik legerősebb faj. |
Quote:
a gnóm nem él meg A-ban??lécci azért ekkora bődületes hülyeségeket ne írjál!! |
Quote:
Azt nekem senki nem meséli be, hogy aki még soha életében nem volt gnómmal, és nem tudja hogy kell gnómot építeni, és azt pont 1/A-ban próbálja ki, azt nem verik agyon.... Tehát ha valaki elvisz 4 csoportot teszemazt fedezgetős félelf országgal, abból nem lesz hirtelen profi gnóm harcos, vagy gnóm termelő... Főleg nem beton védelemmel. Azt egy szóval nem mondtam, hogy nem használható a gnóm A-ban, ha valaki ért hozzá. De ez egy "kézikönyv" és nem "önigazoló jelentés profiknak". Elhiszem hogy a szupergnómok nagyon is jól megélnek, nekem is van nagy hekin magas csoportban gnómom, semmi gond nincs vele, és nem hiszem, hogy ha azt felnyomnám A-ba, sok gondja lenne. De egy ismeretlen fajként, ismeretlen stratégiai környezetben a gnóm sebezhető. Ha csak egyszer is elérik, hogy leessen a faji varázslatod, (márpedig ha jó játékosok közé kerülsz, el fogják érni, mert kipucolják belőeld a varázslót is meg a rúnát is meg a pénzt is - ha egyáltalán vittél magaddal) akkor véged van. |
Quote:
|
igen ez valóban kézikönyv kezdőknek szóval ne menjünk bele a dolgokba,de az ilyen "szerintem" tipusú beírásokkal se kellene félrevezetni senkit,mert amiket itt leírtál azok nem igazán valós dolgok!!;)
ahogy Vale is mondta kezdő A-soknak is szólhat,tehát nem árt tisztázni,hogy A-ban egy megfelelően felépített gnómból senki nem fogja kipucolni a rúnát és a varázslókat!!!aki ezt meg tudja tenni az olyan szinten ki van élezve tolira,hogy naponta 5-en leföldelik!!ráadásul nem is igazán jellemző az hogy a kitekizésre külön energiát fordítson valaki,mert nem tétel annyi pénz!a klánunkban lévő elfek és orkok néha napokig nincsenek tekizve pedig nincsenek tele tolikkal!!alacsony hektáron előfordulhat némi alsóbb szintekre jellemző játék(tekizés kissebb klánháborúk mészivel pusztival),de ahogy felfelé haladgatsz szinte teljesen megszűnik!1-2 fosztás van néha,de szinte csak földre mennek ki az emberek!! folytatás a gnómba:D |
Abból idnultam ki, hogy nem mindenki lép max hekivel 4 milliárd arannyal + még ugyanannyi tartalékkal az A-ba. Vannak, akik mindenféle vagyon nélkül a B top30 legalsó helyeiről lépnek fel.
És ha fent vált fajt, akkor a gnóm helyett inkább óriást vigyen. Nem mindenki tud élezett orkokkal meg elfekkel játszani. Sokakkal találkoztam 3. 2. szinten, akik pl sose láttak éheztetős országot, de még bányafreet sem, önellátóként lassan haladva mászkálnak felfelé, a legtöbb pénz, amit egyben látott, az 100 millió. Szerintem ők ne váltsanak gnómra. (Erre céloztam, hgoy életképtelenek lennének!) |
Quote:
|
Nyilván. De nem mindenki csinálja úgy. Sokan lépnek szinten úgy, hgoy utána nem tudnak fajt váltani, mert rájönnek, hogy az gáz lenne számukra. Pl amikor előszőr léptem hullával 4. szintről 3. szintre, és eldontottem, hogy ork leszek...
Jó is volt, amíg rá nem jöttem, hogy 24 óráig nem léphetek piacra, viszont 0 tanyám van. :D:D:D (Hála a jó Istennek ez nem mostanában volt..:D). De alap helyzetben tök igazad van :D |
All times are GMT +1. The time now is 15:54. |