![]() |
Quote:
másik magyar ember mentalitás:ami szabály van azt biztos meg lehet kerülni és meg is fogja kerülni! Remyvel egyet értek,számbeirogatosdi nem pálya azt én is rühellem..... |
Nem feltétlenül kellene számbeírósdi, de ott van sajna a wap, ami miatt egyéb lehetőségek eléggé kilőve...
Persze van mégegy köztes megoldás is: akire felmerül a gyanú, hogy ilyesmit használ, csak annak betenni ezt a beirogatást, de ez eléggé olyan izé... :D |
Quote:
szóval: attól még mert Wapon nem lehet számokat írogatni,betűket ugyebár lehet.Akkor a 4 jegyű számkód helyett 4 betűből álló betűkódot kéne bevezetni VIP-nek.ez nem jó ötlet? tényleg visítsatok ha hülyeséget írok mert nem agyon értek az infóhoz:D |
Quote:
|
Quote:
Ati nem is annyira izé ;) Csak azt sose lehet megmondani, hogy most kézzel távoloz, vagy progival. Viszont ha azonnal kiszúr minden kilógást stb. az azért több, mint gyanús. |
Quote:
Inkább legyen olyan izé, mint hogy nekem ezeket a számokat kelljen irogatni, nagyon utáltam, mikor anarhoztam és vip nélkül vittem orikat, szinte mindig a legkevésbé volt rá szükség, támadás v körváltás előtt. Nem szeretnék iylen számbeirogatós dolgokat. Ettöl függetlenül nem örülök én sem a távolbanéző proginak, aki használja az ássa el magát. |
És pl ha olyan lenne hogy le lenne betűvel írva a szám és számokkal kel leírni pl:
nyolcezer-kétszáztizenöt 8215 |
Quote:
|
akkor például szabálytalanul lenne benne kötőjel meg pont meg vessző pl:
ny.olc;-sz.áz;ti-ze-n.öt 815 Nem tudom hogy ez mennyire lenne megoldható,vagy nem-e bonyolult,de valamit ki kellene találni! |
Félreérted a dolgot. Nem az a probléma, hogy egy kiírt számot ne lehetne átmásolni egy szövegmezőbe, hanem hogy a többség nem AKAR átmásolni számokat. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:03. |