![]() |
Quote:
|
Quote:
de az elv jó, csak annyit változtatnék rajta, hogy ha ugyanabba a klánba lépsz vissza a földleadás max 500 heki legyen. Quote:
tehát ha pl 9en vannak a klánba, akkor csak az uroljára kilépettnek jár. (tehát ha van egy klán ahobá be kilépett már 20 ori aki most mind SZK-n van, ne játjon mind a 20 nak) |
Quote:
Ha valaki kilép egy klánból, akkor ugyanoda büntetlenül visszaléphet. |
Quote:
Ezek utan kilepek B-bol, A-ba buntetlenul visszalepek. Ezek utan kilepek A-bol, B-be buntetlenul visszalepek. Ezek utan..... Ertesz? |
Quote:
értelemszerően, ha kilépst B-ből akkor csak B-be léphetsz büntetlenül vissza vagyis mindig oda ahonnan utoljára kiléptél, a javaslat szerint |
Quote:
Hat, nem lettem meggyozve :) Dobjak ki mindig 5-6 orit egy raallas miatt? :) |
Quote:
2. Ha kidobsz 5-6 orit egy ráállás miatt, akkor 3 kör múlva visszaveheted őket földleadás nélkül. 3 körre tudod őket nélkülözni? :) |
Én nem támogatom az ötletet. Ebből a kis létszámú klánok jönnének ki veszteszesen csak, és a nagy klánoknál meg még ritkább lenne a klánütés...
1. nem tetszik nekem az,hogy bármikor gondolhatnak úgy a klán orkjai,hogy most kiraknak mindenkit pár körre, és ütögetnek, minden földvesztés nélkül... 4tf ork ellen nem sok esélye van egy 4fős önellátó klánnak sztem. 2. gondoljatok bele, rendben,"hogy milyen jó lenne a földvesztés nélkül kirakni valakit a ráálláshoz". De mi lenne a végén? a védő oldalon is bármikor kirakhatnak bárkit gondolkodás nélkül, mert veszteni valójuk nincs nekik sem, hiszen "ingyenes". Így nem nagyon lenne klánütés a jól szervezett klánoknál, csak nagyon ritkán, vagy a ráállással odáig mennének el hogy szinte csak a 2szövivezér alkotná a klánt... |
Alapjában azt támogatom,hogy csökkentsék a leadott földet, de igazán egyik ötlet se tetszett...
|
Kutyuleeeval értek egyet. Nem jó az ingyen ki-belépkedés.
1. Bárki bármikor minden kockázat nélkül kitesz 3-4 orit, hogy üssön egyet, aztán visszajönnek- eleve nem jó. 2. Megszűnik egy könnyítés a klánütéshez, senki nem lesz szabin, ami lássuk be macerássá teszi a dolgot, főleg ha olyan környezetben vannak a klántagok, ahol nem tudnak Xepihez hasonló éplistát kiállítani:) 3. Baromi bizonytalanná válik a pontlista, bár ez lehet csak nekem nem tetszik. |
All times are GMT +1. The time now is 20:40. |