Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Magányos-farkasok elleni hadakozás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1953)

fáy 07-05-2007 18:49

oké köszi ,akkor változtatunk .
Lesz kapsz a tolinak

Fefe013 07-05-2007 20:53

Én mf vagyok, általában kényszerből és úgy látom az olyan szövikre vadászom, mint tietek, márha egyáltalán belekötök egy szövibe:D
Mf félelffel nem bírtok??
Kapjátok rendbe a katmorált és adjatok neki, ha négy körre van és befér egy sereg miért nem húzzátok közelebb??? Vagy alattok van? Mert akkor nem szóltam:D

fáy 07-06-2007 11:19

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 107745)
Én mf vagyok, általában kényszerből és úgy látom az olyan szövikre vadászom, mint tietek, márha egyáltalán belekötök egy szövibe:D
Mf félelffel nem bírtok??
Kapjátok rendbe a katmorált és adjatok neki, ha négy körre van és befér egy sereg miért nem húzzátok közelebb??? Vagy alattok van? Mert akkor nem szóltam:D

általában 1 jólképzett Toli felfelé lop :(
Tehát alatun k van

Fefe013 07-06-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 107911)
általában 1 jólképzett Toli felfelé lop :(
Tehát alatun k van

Ha olyan sokat lopott, akkor tegyétek rendbe a katmorált máson és szabizzatok le 1 hétre v 2-re és ha mákotok van fenntebb jön, v menjetek fenntebb ti és lehet még találkoztok úgy h őt azért lenntebb ütitek
Ha meg nem vitt olyan sokat rendezzétek dipivel és kész
Hát igen de én még 3/G-ben is találtam olyan "jól" képzett tolit, aki 5 körről felőlem kezdett lopni..... 1 dbig jól is élt belőle:D:D

fáy 07-06-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 107937)
Ha olyan sokat lopott, akkor tegyétek rendbe a katmorált máson és szabizzatok le 1 hétre v 2-re és ha mákotok van fenntebb jön, v menjetek fenntebb ti és lehet még találkoztok úgy h őt azért lenntebb ütitek
Ha meg nem vitt olyan sokat rendezzétek dipivel és kész
Hát igen de én még 3/G-ben is találtam olyan "jól" képzett tolit, aki 5 körről felőlem kezdett lopni..... 1 dbig jól is élt belőle:D:D

Ez a 3/G ez 1 érdekes csoport :)

Andrew 07-06-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 107995)
Ez a 3/G ez 1 érdekes csoport :)

most mi a bajod vele?:D

Kutyuleee 07-06-2007 23:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 108007)
most mi a bajod vele?:D

Mert sztem ő is ott van most:D

Nanahara 07-20-2007 00:58

Kedves MF-ek:)
Ti biztos tudjátok a kérdésemre a választ.
Ma belépek az orimba.
X beütött földre!
Meggömbözöm Xet hát kevesebb varija van. és MF persze.
Térkapuk felderítése: X nyitott rám kaput.

Tehát.Kis barátunk gondolt egyet megse próbált gömbözni, nyitott rám egy kaput abban bizva hogy kevesebb tolim van(honna tudhatta csak 10k val van több varim..)felmért.befért.ennyi.

Most ez vmi kamikáze taktika vagy vki "súgott" neki?

Grabi 07-20-2007 01:27

lehet tudta h átlagnál több tolija van, így az orik 80%-ához befér. éplistából lehet tippelni fajt is, sőőőt, ha kevés barakkot lát mindegy milyen faj vagy, simán átgyalogol és így is lett. semmi kamikaze. van 15% kocsmám az orik 80%-ához beférek.

Stev 07-20-2007 01:29

Azért érdekes lenne X faja is, meg hogy arányaiban mennyi tolija van, mert lehet nincs szüksége gömbre a lopkodáshoz az esetek nagy százalékában, és akkor ép.listáról már nem annyira kamikaze támadás volt.

All times are GMT +1. The time now is 19:25.