Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért verik szét az országomat, ha nincs helytartó? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1951)

J.Ati 07-05-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107614)
Az én klánom nem ilyen, ergo ne játszak?

De játszál csak több odafigyeléssel.
Akinek nincs elég idelye az lehet akár vérprofi akkor is leverik,mint vak a poharat.
Tapasztaltam egyedűl is az életet és hát nem egy leányálom:(
Szóval egy jó játékos kevés idővel nem ér semmit.
Akinek nincs idelye a család meg a munka mellett annak kár belekezdenie.

Jaa vagy ott a lassú csopi;)
Aztán nem 2/B-ből töről ,hanem 3/E-ből:p

Pepa 07-05-2007 12:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107616)
A raktárból kivétel szintén nem helytartó specialitás, saját magad is ki tudsz venni a raktárból kaját. Továbbra se hangzott el olyan, amivel hátrányban lenne egy nem vipes ország.

Szintén vegyük az én estemet: 16 órát nem vagyok gépközelbe, így nem tudom kivenni, a ht mindig ott van és mindig ki tudja venni.

Ati 07-05-2007 12:47

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107615)
Én Attila bealvására írtam, mi a különbség ht-s ori és nem ht-s ori között, ha nem vagy bent abban a körben.

Ha kiélezett országot akarsz, akkor bent kell lenned minden körben, ez teljesen természetes.

Pepa 07-05-2007 12:48

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 107617)
De játszál csak több odafigyeléssel.
Akinek nincs elég idelye az lehet akár vérprofi akkor is leverik,mint vak a poharat.
Tapasztaltam egyedűl is az életet és hát nem egy leányálom:(
Szóval egy jó játékos kevés idővel nem ér semmit.
Akinek nincs idelye a család meg a munka mellett annak kár belekezdenie.

Jaa vagy ott a lassú csopi;)
Aztán nem 2/B-ből töről ,hanem 3/E-ből:p

Nem törlöm az orijaimat.

Kutyuleee 07-05-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107616)
A raktárból kivétel szintén nem helytartó specialitás, saját magad is ki tudsz venni a raktárból kaját. Továbbra se hangzott el olyan, amivel hátrányban lenne egy nem vipes ország.

ha kv elött 5mp-el lerengetnek/kitekiznek, nincs annyi időd, hogy reagálj, belépj a piacra és eladd mindenből azt ami elvándorolna:D a HT-nek ez meg rutin meló:D szal hiába vagy ott, ezt teljes egészében csak a Ht tudja megcsinálni.

Pepa 07-05-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107619)
Ha kiélezett országot akarsz, akkor bent kell lenned minden körben, ez teljesen természetes.

Ahhoz nem kell kiélezz országnak lenni, hogy barakkot, templomot vagy kocsmát vigyenek egy foglaláskor.

Ati 07-05-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107618)
Szintén vegyük az én estemet: 16 órát nem vagyok gépközelbe, így nem tudom kivenni, a ht mindig ott van és mindig ki tudja venni.

Ha 16 órát nem vagy gépközelben, akkor ne építs kiélezett országot, ami nem bír ki 16 órát.

Ezt nem tudom tovább ragozni.

Szokásos vaskalapos kérdésem: "Megnyerem a játékot" gomb a főmenübe?

Ati 07-05-2007 12:50

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 107621)
ha kv elött 5mp-el lerengetnek/kitekiznek, nincs annyi időd, hogy reagálj, belépj a piacra és eladd mindenből azt ami elvándorolna:D a HT-nek ez meg rutin meló:D szal hiába vagy ott, ezt teljes egészében csak a Ht tudja megcsinálni.

Megfelelő rákészüléssel meg tudod csinálni. Nyilván nem egy ablak kell hozzá. És nem átlagos idegrendszer.

Pepa 07-05-2007 12:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107623)
Ha 16 órát nem vagy gépközelben, akkor ne építs kiélezett országot, ami nem bír ki 16 órát.

Nincsenek kiélezett országaim az időhiányom miatt.;)

Kutyuleee 07-05-2007 12:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107623)

Off: végülis ezt a játékot megnyerni nem lehet mert nincs vége, csak elveszteni:D Végülis a megnyerem a játékot gombbal kapnál egy gratulációt és törölnék az országod:D:D esetleg a zérót lehetne átnevezni erre:p

All times are GMT +1. The time now is 09:44.