![]() |
Quote:
A muszájt így írják még mindig ;) |
sorry nyelvtanból sose voltam jó :P
frissítettem a progit több személyiséget crtl lenyomásával lehet kiválasztani, max teki százalék mostmár működik. |
Quote:
|
Nagyon jó, használni fogom:)
|
Nagyon jó lesz, gratula hozzá!:)
|
Örülök neki, hogy egyre több ember megnézi :) és tetszik, fórumra (demian.extra.hu -ra) nyugodtan jöhetnek a hibaüzik meg, mi kerüljön még bele.
Felraktam az oldalra az érdeklőknek újra a gömb mentegető progit is (Alexander Információ néven fut) és most nekiállok az Ork kitámadás bónuszának a progiba építésével :) alap támadó és alap védőerő + toronnyal Cece világosított fel msn-en hogy a két számítási leírást egyszerre nézzem és ebből ez jött le, illetve a szavazásokban is. |
Quote:
1. kerdezd meg Atitol 2. teszteld le anarchban, tobbszor. Pl igy tippre torony nem kell hozza, szerintem. De ha progit irnek ra, letesztelnem... |
Quote:
Quote:
Amúgy azért nyítottam ezt a témát hogy Ati talán benéz ide és elárulja, de sajna még nemtette. ha anrchban van véletlenül 200 heki közelében mindegy milyen országod, akkor szívesen letesztelem veled :) (pont orkom van ott) |
Quote:
|
Közben eszembe jutott, hogy miért tartottam jónak, hogy nincs a progiban tudós személyiség, illetve meghatározott maximum teki.
Így most a progi nem tud kezelni egy tudós tábit. Szerencsére nincs belőlük sok :) |
All times are GMT +1. The time now is 21:09. |