Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ork védelmi bónusz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1941)

Valezius 07-06-2007 14:00

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 107942)
Trehányság kihagyni a hétvégét, de majdcsak kibírom:)

el tudom küldeni, ha kell, csak dobj priviben egy email címet :)

A muszájt így írják még mindig ;)

demian 07-06-2007 15:10

sorry nyelvtanból sose voltam jó :P

frissítettem a progit több személyiséget crtl lenyomásával lehet kiválasztani, max teki százalék mostmár működik.

LordYsolt 07-06-2007 15:21

Quote:

Originally Posted by demian (Post 107941)
gömböket, éplistát, szövilistát lehet vele menteni majd egy listából csak kiválasztod kire vagy kiváncsi és nézheted milyen gömbik vannak róla, végülis csak gyorsítja a txtbe mentegetős verziót :)

Ezt a progit le fogom magamnak tölteni :D Mindig is vágytam egy ilyenre :D:D:D

Szemes224 07-08-2007 17:27

Nagyon jó, használni fogom:)

Lezúziusz 07-09-2007 15:57

Nagyon jó lesz, gratula hozzá!:)

demian 07-09-2007 16:35

Örülök neki, hogy egyre több ember megnézi :) és tetszik, fórumra (demian.extra.hu -ra) nyugodtan jöhetnek a hibaüzik meg, mi kerüljön még bele.

Felraktam az oldalra az érdeklőknek újra a gömb mentegető progit is (Alexander Információ néven fut)

és most nekiállok az Ork kitámadás bónuszának a progiba építésével :)
alap támadó és alap védőerő + toronnyal

Cece világosított fel msn-en hogy a két számítási leírást egyszerre nézzem és ebből ez jött le, illetve a szavazásokban is.

Remedy 07-09-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by demian (Post 108269)
Örülök neki, hogy egyre több ember megnézi :) és tetszik, fórumra (demian.extra.hu -ra) nyugodtan jöhetnek a hibaüzik meg, mi kerüljön még bele.

Felraktam az oldalra az érdeklőknek újra a gömb mentegető progit is (Alexander Információ néven fut)

és most nekiállok az Ork kitámadás bónuszának a progiba építésével :)
alap támadó és alap védőerő + toronnyal

Cece világosított fel msn-en hogy a két számítási leírást egyszerre nézzem és ebből ez jött le, illetve a szavazásokban is.

Ha mar programot irsz, amit feltehetoen sokan fognak hasznalni, ha vmiben nem vagy biztos, akkor ne szavazas meg ilyesmi alapjan dontsd el, hanem:
1. kerdezd meg Atitol
2. teszteld le anarchban, tobbszor.

Pl igy tippre torony nem kell hozza, szerintem. De ha progit irnek ra, letesztelnem...

demian 07-09-2007 17:18

Quote:

A védőerő kiszámításakor először a saját sereged védőértékét számold ki, beleértve az őrtornyokba vonuló íjászokat is, majd ehhez add hozzá a segítő seregek értékét. A többi tényezőt ezzel szorozd: ork kitámadási bónusz, katonai morál, védelem varázslat, magányos farkas bónusza, őrtornyok területarányos védőértéke, országod hadügyi fejlettsége, faji bónuszok.
Quote:

ha a támadásra küldött seregének támadóértéke magasabb, mint az otthon maradt sereg védőértéke, akkor +20% védelmet kap minden katonai, mágikus és tolvaj akcióval szemben, amíg ez az állapot fennáll.
Eddig ezt a két súgó részletet még sose néztem így eggyütt, ebből jött az előbbi hozzászólásom.

Amúgy azért nyítottam ezt a témát hogy Ati talán benéz ide és elárulja, de sajna még nemtette.

ha anrchban van véletlenül 200 heki közelében mindegy milyen országod, akkor szívesen letesztelem veled :) (pont orkom van ott)

Remedy 07-09-2007 17:22

Quote:

Originally Posted by demian (Post 108289)
Eddig ezt a két súgó részletet még sose néztem így eggyütt, ebből jött az előbbi hozzászólásom.

Amúgy azért nyítottam ezt a témát hogy Ati talán benéz ide és elárulja, de sajna még nemtette.

ha anrchban van véletlenül 200 heki közelében mindegy milyen országod, akkor szívesen letesztelem veled :) (pont orkom van ott)

Nincs, de beirsz anarch forumra, teljesen biztos vagyok hogy hamar segitenek vagy 5-6an legalabb. :) Seregek ne tul kicsik legyenek tesztnel, nehogy a moraltizedes atverjen :)

Valezius 07-14-2007 12:20

Közben eszembe jutott, hogy miért tartottam jónak, hogy nincs a progiban tudós személyiség, illetve meghatározott maximum teki.

Így most a progi nem tud kezelni egy tudós tábit. Szerencsére nincs belőlük sok :)

All times are GMT +1. The time now is 21:09.