Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tekercsek kopáshatárainak módosítása. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1929)

Tsobi 06-30-2007 22:02

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 105883)
Azért azt tudja mindenki, hogy a piac nem arra való, hogy a tekercseket ott tároljuk, tehát aki a kopás elől kitolja a piacra, az sem tartja be a játékszabályokat rendesen. :)

És ez a másik dolog,amit nem lehet bizonyítani .. hisz mivan akkor,ha valaki a nagyobb nyereség reményében rakja ki drágábban az áruját ... mindenki ezt teszi .. csak van,aki pont tekerccsel és pont úgy,hogy az ne kopjon.

Seldon 06-30-2007 23:00

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 105708)
véleményem szerint meg 200 hektár alatt is kopjon a tekercs.. nem értem, hogy egy 200hektár alatti ország miért élvez ilyen előnyöket.. nem tartom logikusnak..

Ez tetszik :)
Magyarázatot persze tudnék találni, miért így lett megcsinálva a rendszer, kellett egy alsó határ ami alatt már túl kevés épülete van az országnak, és legalább a kopással ne nőjenek mégjobban a költségei az amúgyis kevés jövedelem mellé...

Megyek és szavazok a változásra.. Kopjon csak mindenütt.

Seldon 06-30-2007 23:10

UI: Tudom, hogy Lopi bácsinak nem ez volt az eredeti felszólalása, de az, hogy valaki beregel egy országot, és csak annyi a dolga, hogy beépíti kvtárral, nem egy szimpatikus lét...
Volt nekem is ilyenem, hogy ritka gép előtti lét mellett mégse vesszen kárba az idő, de rühelltem... napi egyszer viszont ígyis-úgyis benéztem, ha meg mégse, se történt semmi. Így legalább a napi 1 ránézésre rákényszerülne még egy tekiíró is.

Non Omnis Moriar 07-02-2007 06:33

Az eredeti ötletet végül is nem ellenzem, de azt hogy mindenhol kopjon a tekercs, azt igen... 100 vagy annál kisebb orikban mért jó ha kopik a teki? Egy kis ország nem tudja magát szinten tartani

Én inkább azt javasolnám, hogy legyen 100 heki a kezdő orik területe, és 100 alatt nem kopna a teki -> jóval kevesebb hely lenne az "alvilági" hiéna oriknak, és egyúttal hosszabb lenne a csoport játéktere a top 30 határig.

-Ede- 07-02-2007 09:53

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 106862)
Az eredeti ötletet végül is nem ellenzem, de azt hogy mindenhol kopjon a tekercs, azt igen... 100 vagy annál kisebb orikban mért jó ha kopik a teki? Egy kis ország nem tudja magát szinten tartani

Én inkább azt javasolnám, hogy legyen 100 heki a kezdő orik területe, és 100 alatt nem kopna a teki -> jóval kevesebb hely lenne az "alvilági" hiéna oriknak, és egyúttal hosszabb lenne a csoport játéktere a top 30 határig.

lehet csak én vagyok negatív hozzáállással de nem hiszem h ilyen jellegű átalakítás bekerülne a közeljövőben, nem hinném h túl sok ember teccését elnyerné, annak ellenére se h alacsony hekin még olcsó a felfedezés, a játék 200 hektárra lett kitalálva, és ezt már mindenki megszokta

Kutyuleee 07-02-2007 11:05

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 105883)
Azért azt tudja mindenki, hogy a piac nem arra való, hogy a tekercseket ott tároljuk, tehát aki a kopás elől kitolja a piacra, az sem tartja be a játékszabályokat rendesen. :)

Már bocs de én nem olvastam olyan szabályról, hogy ne lehetne kirakni a piacra tekercseket. most komolyan hol van olyan szabály hogy ne tehetnék ki vmit folyamatosan a piacra??? Én csak egy figyelmeztetést látok a súgóban, hogy a piac nem raktár, úgyhogy könnyen jöhetnek a csúnyabácsik és lenyúlhatják a cuccost hazafele...

-Fegya- 08-03-2007 11:32

Ha hozzányúlunk a tekikopáshoz, akkor nemcsak a 200 heki alatti kopást kéne módosítani. A nagyobb országok tekikopását növelni kéne.
Egy 1000 hektáros vagyonnal nem rendelkező gnómnak jelentős kiadás az 5% tekikopás pótlása. Egy 12000 hektáros gnóm viszont szinte észre sem veszi, hogy kopnak a tekik. Ez azért van, mert a bevétel nagyjából a területtel arányos, a tekire fordított kiadás viszont fix.
Szóval szerintem 1000 hektár felett is nőnie kéne a tekik kopásának, bár nyilván nem olyan mértékben, mint régen.

Valezius 08-03-2007 12:47

Az alapötletet támogatom, főleg ha bekerül, hogy az építés alatt lévő hekit is viszed magaddal.

Rém 08-03-2007 13:46

Nekem lenne 1 olyan javaslatom a tekercs kopással kapcsolatba, hogy tegyk fel összegyüjtöttünk egy szinten x mennyiségü tekercset és szintet lépünk, de 24 körig nem mehetünk ki a piacra és ilyenkor nem tudjuk megakadályozni azt hogy ne kopjon x mennyiségü tekercs amig nincs piac, tehát lehetne egy olyan kis apró módositás hogy védelem alatt nem kopik a tekercs, igy kitudja az ember tenni a piacra ugy hogy ne legyen kára, vagy legalább az első 25-30 körbe ne kopjon

Kutyuleee 08-03-2007 13:52

Quote:

Originally Posted by Rém (Post 114740)
Nekem lenne 1 olyan javaslatom a tekercs kopással kapcsolatba, hogy tegyk fel összegyüjtöttünk egy szinten x mennyiségü tekercset és szintet lépünk, de 24 körig nem mehetünk ki a piacra és ilyenkor nem tudjuk megakadályozni azt hogy ne kopjon x mennyiségü tekercs amig nincs piac, tehát lehetne egy olyan kis apró módositás hogy védelem alatt nem kopik a tekercs, igy kitudja az ember tenni a piacra ugy hogy ne legyen kára, vagy legalább az első 25-30 körbe ne kopjon

Ez nem véletlenül van így, ha már a piacon tartod a tekercseidet, legalább szintenként 1x kopjon az is...

All times are GMT +1. The time now is 15:41.