![]() |
Quote:
Az eredeti kérdésre azt mondom,hogy ocsmány dolognak tartom,hogy lelopok vkit aztán elszaladok...és az életben többet nem találkozok vele...:cool: én ezért nem is csinálom...:p |
Quote:
Jó ötletnek tartom én is az alapgondolatot, hogy ha seregekkel támadnak egy országot, vagy van általa nyitott tk akkor ne tudjon lépni. |
Quote:
Viszont azt továbbra is jó ötletnek tartom, hogy például 12óra akciómentesség után lehessen csak szintet lépni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mi történik akkor, ha egy országot folymaatosan támadnk? Lépés előtt 12 körig semmit nem vághat vissza, mert különben nem léphet? Egy tolishoz mindig befér a sereg. Ha megindítasz felé egy sokadik darabot, nem tud fellépni, mert 10 órája nyitott egy térkaput, ami azóta már be is zárult? Szerintem nonszensz. És mielőtt a fejemhez vágjátok: nem feltétlenül felmenekülés a dolog. Tehát éppen a fairplay sérül a 12 körös visszatámadási tiltással, ha a támadott fél készül lépni (mert ne feledjük: jópár feltételnek teljesülnie kell még a fellépéskor) |
Hmm asszem én se leszek a legnépszerübb, de sztem a szintlépés jó ahogy van. Ha vki ép rád "pazarolja" a készülijét, akkor legalább meg is van az 1. célpontod köv szinten... Engem inkább zavar az amikor 10körröl keménykedik folyamatosan 1 toli, minthogy egyszer lehúz és fel is lép... Amúgy meg nem hiszem hogy ok nélkül ártozgatna vki fellépés elött.
És ha vki lépés elött van, kijön rá az ellen egy védhetetlen sereggel, nyit rá egy Tk-t éplistet néz hogy beférne-e szembemenve... ha beférne akkor jó, de ha semmit nem tud, akkor ne is léphessen? |
így jobban belegondolva.. igazatok van.. bár attól engem még személy szerint továbbra is zavarnának a szintlépés előtt genyózók :p
de elismerem, amit Xepi ír abban van igazság.. |
Quote:
Igen, erre okosan nyit az általános beszélgetésbe. Szeretem az iylet, minden áron megkerülni a szabályokat :) Steve amúgy newm jó ötlet, had lépjen már fel csata közben is valaki ha így akarja. Nagyon rösz ötlet. |
Quote:
Ha akkor abban a bizonyos szintlépésnél nem ugyanabba a csopiba lépnek akkor a tolvaj már el is illant és nagy az esély hogy sose látod többet...sztem. |
All times are GMT +1. The time now is 19:21. |