![]() |
Quote:
|
Quote:
|
A piaci árakt szerintem közel se befolyásolják ennyire durván az árak. Szerintem aki millios tekikke lrendelkezik az nem is akarja tegyük fel az 5 ös csopiban elkölteni.
Személyszerint a tekik árát én még igy is irrealisan magasnak találom. Ha mondjuk a 2000 es durva átlagárat nézzük,. |
Quote:
De ahogy látom, itt inkább normál csopis problémáról van szó. Az meg engem még nem érint, majd talán kicsit később. :) |
Quote:
Igaz már sok mindenki írta, hogy irreális a tekik ára, akkor szerintetek most ez az ár fog reálisra változni? |
Én amikor indultam az egyik 5. csopiban (2-2,5 hónapja) számoltam egy kicsit, és kereskedő lettem, mert akkor még a bankok kb 10-20%-al jobban jövedelmeztek mint ugyan annyi könyvtár...
Tehát lehet hogy az tekiárak sok csopiban csökkennek, de ez nem az, mert most már inkább a bankok vannak lemaradva, nem is kicsit: egy könyvtár 30-40% hoz több pénzt... És persze mióta ez van a katonaárak is egyre magasabbak... most már katonán kívül mást szinte nem is kapni, és az is 50000/db |
Quote:
|
Quote:
Az meg hogy kinek szívügye 199 hekin tekit írni, ahelyett. hogy 800 hekin katit termelne, mindenki szívügye. |
Quote:
|
Quote:
Azt értem, hogy gnóm tudós max tekivel 67,5 :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:33. |