Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ki milyen egységeket tart a seregében? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1902)

Killer 06-21-2007 09:11

kb 10% tornyos+paci hegyek:D

Zsáni 06-21-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 104434)

szintén :D :D :D

Toti 06-21-2007 12:42

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 104434)

Szintúgy. Kevés íj, ha baj van, akkor ott a piac, kicsit csereberélünk. És akkor így jön össze, hogy néha majdnem full lóval vagy, és csapkodsz összevissza. :D

Gazsy 06-22-2007 02:55

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 104491)
Szintúgy. Kevés íj, ha baj van, akkor ott a piac, kicsit csereberélünk. És akkor így jön össze, hogy néha majdnem full lóval vagy, és csapkodsz összevissza. :D

Egy kis kritika!
Akkor 10% legyen és ne 7:D:D:D:D:D:D:D:D
bár nagyon remélem nem lesz rá szükség

Killer 06-22-2007 06:55

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 104593)
Egy kis kritika!

mi van itt szövifórum:p

Toti 06-22-2007 08:24

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 104593)
Egy kis kritika!

Elég az a 7% egyenlőre. ha meg nem, akkor ott a sok barakk. tele íj, hogyha van pénz.:):):)

raplee 06-28-2007 00:42

na ha mar annyi velemenyt lattam itt, akkor en is megsugok valamit:
kornyezettol fugg meg a szintektol

csakis hadisok reszere
5. szint: 10% ijj
lovak szama=ijjak szamaval
elittek szama =min. 2x ijjak szama
4. szint: 10% ijj azonkivul a lovakat kisse hanyagolni es eloterben az elitek
3. szint: majdnem simma ijj- elit
2. szint: ijj-elit vagy teljesen elit
1/A kulon story... nem ide tart

ezek valtozhatnak, foleg a 10% ijj, de a min 5% meg kell legyen
En a tiszta ijj-lovat sosem probaltam es nem is fogom szerintem az also 4 szinten, de a tobbit igen. Ezt az 1-1-2 aranyt (1 ijj 1 lo 2 elit) szoviknek ajanlom es foleg az 5. szinten (meg 4. is). Aki nem probalta ki az probalja ki, mert nem banja meg! Ha eszreveszitek akkor tamadoerot aldozok fel ahogy lepek felfele... h miert? azert mert fennebb nagyobb szukseg van a biztonsagra, hiszen ahogy fennebb es fennebb mesz anal inkabb raebredunk arra h a legdragabb dolog a terulet! Inkabb vedelmezd meg ami van es gyengitsd a masikat mert vegul ugy is beutod!

Synkel 06-28-2007 03:48

Quote:

Originally Posted by raplee (Post 105808)
na ha mar annyi velemenyt lattam itt, akkor en is megsugok valamit:
kornyezettol fugg meg a szintektol

csakis hadisok reszere
5. szint: 10% ijj
lovak szama=ijjak szamaval
elittek szama =min. 2x ijjak szama
4. szint: 10% ijj azonkivul a lovakat kisse hanyagolni es eloterben az elitek
3. szint: majdnem simma ijj- elit
2. szint: ijj-elit vagy teljesen elit
1/A kulon story... nem ide tart

ezek valtozhatnak, foleg a 10% ijj, de a min 5% meg kell legyen
En a tiszta ijj-lovat sosem probaltam es nem is fogom szerintem az also 4 szinten, de a tobbit igen. Ezt az 1-1-2 aranyt (1 ijj 1 lo 2 elit) szoviknek ajanlom es foleg az 5. szinten (meg 4. is). Aki nem probalta ki az probalja ki, mert nem banja meg! Ha eszreveszitek akkor tamadoerot aldozok fel ahogy lepek felfele... h miert? azert mert fennebb nagyobb szukseg van a biztonsagra, hiszen ahogy fennebb es fennebb mesz anal inkabb raebredunk arra h a legdragabb dolog a terulet! Inkabb vedelmezd meg ami van es gyengitsd a masikat mert vegul ugy is beutod!

És te úgy áldozol fel támadóerőt a védelem javára, hogy közben az íjakat is elitre cseréled... értem én, csak valahogy nem stimmel a dolog.
2. szinten full elitbe nyomni így elsőre elég öngyilkos vállalkozásnak tűnik.

raplee 06-28-2007 05:51

a masodik szinten az ijj-elittel buktam es utana altam at a teljes elitre es tudtam ujra feltapaszkodni
tom h ez az allitasom meg rohelyesebb de amikor a szovibol csak 3-an harcoltok mert a 4. azt mondja h nem avatkozik bele (epp a szovi szeme: a varis) akkor bizony szivtunk :mad:
es ez az ijj-elites szovi volt! (szovi persze szeteset es bomlott is)
Szal vegul is a lenyeg az volt h 200+ heki vesztese utan a csopi utolso orijai koze kerulve muszaly volt a teljes elit, mert boduletes h mennyibe kerul a fedezes (neemlitve a penzugyi veszteseget a harc miatt) es ha mar hadis akkor miert fedezni?
Utesek ejszaka 3-4 -kor inditva 2-3 kor tavolsagra (vandor szemelyiseg)
A minimalisat fedezni kell h legyen meg a biztos 2-3 kor de azon kivul megerte a tiszta elit!
Vegul a felso 5 ori kozul 995 heki bontasara is kepes voltam, csak azert h beussem az egyik orit aki teljesen megerdemelte! Utana uj szovi jott letre uj tagokkal...:)

Ezert is irtam h nagyon is fugg a kornyezettol

Synkel 06-28-2007 11:20

Quote:

Originally Posted by raplee (Post 105816)
a masodik szinten az ijj-elittel buktam es utana altam at a teljes elitre es tudtam ujra feltapaszkodni
tom h ez az allitasom meg rohelyesebb de amikor a szovibol csak 3-an harcoltok mert a 4. azt mondja h nem avatkozik bele (epp a szovi szeme: a varis) akkor bizony szivtunk :mad:
es ez az ijj-elites szovi volt! (szovi persze szeteset es bomlott is)
Szal vegul is a lenyeg az volt h 200+ heki vesztese utan a csopi utolso orijai koze kerulve muszaly volt a teljes elit, mert boduletes h mennyibe kerul a fedezes (neemlitve a penzugyi veszteseget a harc miatt) es ha mar hadis akkor miert fedezni?
Utesek ejszaka 3-4 -kor inditva 2-3 kor tavolsagra (vandor szemelyiseg)
A minimalisat fedezni kell h legyen meg a biztos 2-3 kor de azon kivul megerte a tiszta elit!
Vegul a felso 5 ori kozul 995 heki bontasara is kepes voltam, csak azert h beussem az egyik orit aki teljesen megerdemelte! Utana uj szovi jott letre uj tagokkal...:)

Ezert is irtam h nagyon is fugg a kornyezettol

Neked ez egyszer bejött, elhiszem. A gond ott van, ha az ellenfél is fenn van hajnalban, mert akkor nem lennék a helyedben a kitámadott full elites oriddal...

All times are GMT +1. The time now is 17:15.