Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ork kérdések (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=189)

függő!! 02-12-2006 18:24

hát az elit is megkapja a tornyok után a védelmi bónuszt....mint az öszes többi egység is....(lehet hogy nem jól tudom)

Senki 02-12-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by függő!!
hát az elit is megkapja a tornyok után a védelmi bónuszt....mint az öszes többi egység is....(lehet hogy nem jól tudom)

ööö
tisztázzuk: a védelmi bónuszt ami a tornyok terület % arányából jön, azt megkapja a teljes védelem. amit a tornyok adnak azt a +6ot (elfnél+8 védőerő bónusz) azt CSAK az íjászok.

Artúr 02-12-2006 18:50

Quote:

Én úgy tudom, hogy a torony bónuszt csak az íjászok kapják, plusz ad a torony egy védelmi bónuszt a területből elfoglalt rész arányában.

A súgó ezt írja:
A felépített és teljes foglalkoztatottsággal működő tornyok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány kétszeresével növelik a védőerőt, de maximum 30%-kal (természetesen fajodtól függően ez is változhat).

Tehát az én olvasatomban hozzájárul a védelemhez de elitnek, illetve más egységnek nem ad bónuszt. :)

Aztán lehet, hogy rosszul tudom. :D

függő!! 02-12-2006 18:54

csak azért gondoltam mert ha akármilyen progival is számolsz akor ha csak eliteket írsz be védeni és először számolsz torony nélkül utána pedig tornyokkal akkro a tornyos sokad dob a védelmen.....

Senki 02-12-2006 19:07

Quote:

csak azért gondoltam mert ha akármilyen progival is számolsz akor ha csak eliteket írsz be védeni és először számolsz torony nélkül utána pedig tornyokkal akkro a tornyos sokad dob a védelmen.....

ott írtam lentebb... a terület %ából adódót ad, de az egységnek plusz védőerőt a védőerejéhez csak az íjásznak...

Kisbér 02-13-2006 09:14

Quote:

és arról mi a véleményetek hogy 1 ork íj+pavi+elites felállásban legyen
mert ugye a tornyok után az elitek is megkapják a jobb védlmet és támadásnál a pacik mellett sem rossz kiegészítés....

Jó ez is, jó csak az íj+elit is...
A szövitől függ, az idődtől, a pénzedtől :D

Ha csak naponta 1-max 2x támadsz, akkor szerintem az íjász+lovas+elit (kb 1/4,2/4,1/4 arányban), ha viszont egész nap csatázol, akkor íj+lovast ajánlom...

Kisbér

doscar 02-13-2006 17:07

Na és mennyi toli meg vari kell egy orknak? Egyáltalán kell-e?

Lepidus 02-13-2006 21:06

jó h kell..vari annyi h védővarikat felrakd ..toli..hmmm..talán h gnóm hadisokhoz beférjen..:cool:

Remedy 02-14-2006 00:31

Quote:

Originally Posted by Lepidus
jó h kell..vari annyi h védővarikat felrakd ..toli..hmmm..talán h gnóm hadisokhoz beférjen..:cool:

szerintem inkabb vedekezni kell a toli orknak :P

Sakkmester 02-14-2006 03:18

Az én kérdésem az lenne:
"ha a támadásra küldött seregének támadóértéke magasabb, mint az otthon maradt sereg védőértéke, akkor +20% védelmet kap minden katonai, mágikus és tolvaj akcióval szemben, amíg ez az állapot fennáll. "

Mondjuk ha kiküldöm seregemet aminek kisebb a támadóértéke mint az otthon maradtak védőértéke, akkor ugye nem kapom meg a +20%, eddig ok. De ha varázsolok egy vérszomjat, aminek hatására a tám. erő nagyobb lesz mint a véd. erő, akkor megkapom a +20%-ot?

All times are GMT +1. The time now is 07:33.