![]() |
hát az elit is megkapja a tornyok után a védelmi bónuszt....mint az öszes többi egység is....(lehet hogy nem jól tudom)
|
Quote:
tisztázzuk: a védelmi bónuszt ami a tornyok terület % arányából jön, azt megkapja a teljes védelem. amit a tornyok adnak azt a +6ot (elfnél+8 védőerő bónusz) azt CSAK az íjászok. |
Quote:
A súgó ezt írja: A felépített és teljes foglalkoztatottsággal működő tornyok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány kétszeresével növelik a védőerőt, de maximum 30%-kal (természetesen fajodtól függően ez is változhat). Tehát az én olvasatomban hozzájárul a védelemhez de elitnek, illetve más egységnek nem ad bónuszt. :) Aztán lehet, hogy rosszul tudom. :D |
csak azért gondoltam mert ha akármilyen progival is számolsz akor ha csak eliteket írsz be védeni és először számolsz torony nélkül utána pedig tornyokkal akkro a tornyos sokad dob a védelmen.....
|
Quote:
|
Quote:
A szövitől függ, az idődtől, a pénzedtől :D Ha csak naponta 1-max 2x támadsz, akkor szerintem az íjász+lovas+elit (kb 1/4,2/4,1/4 arányban), ha viszont egész nap csatázol, akkor íj+lovast ajánlom... Kisbér |
Na és mennyi toli meg vari kell egy orknak? Egyáltalán kell-e?
|
jó h kell..vari annyi h védővarikat felrakd ..toli..hmmm..talán h gnóm hadisokhoz beférjen..:cool:
|
Quote:
|
Az én kérdésem az lenne:
"ha a támadásra küldött seregének támadóértéke magasabb, mint az otthon maradt sereg védőértéke, akkor +20% védelmet kap minden katonai, mágikus és tolvaj akcióval szemben, amíg ez az állapot fennáll. " Mondjuk ha kiküldöm seregemet aminek kisebb a támadóértéke mint az otthon maradtak védőértéke, akkor ugye nem kapom meg a +20%, eddig ok. De ha varázsolok egy vérszomjat, aminek hatására a tám. erő nagyobb lesz mint a véd. erő, akkor megkapom a +20%-ot? |
All times are GMT +1. The time now is 07:33. |