![]() |
Quote:
|
akkor van majdnem két (vagy három) heted valahonnan belépni és átrakni hosszú szabira. Ha két hét alatt nem tudsz keresni egy netkávézót, akkor biztos Afrikában laksz...
|
Ezt a kétfajta szabadságot nem tartom jó ötletnek. Esetleg egy olyat tudnék elképzelni, hogy ha valaki már kiesett a pontlistából bizonyos idő után, akkor amikor vissza akar jönni szabadságról a játékba, a pontlistában mielőtt visszakerülne a játékba jelenjen meg egy ideig, de még ne számítson bele a körtávolságba. Így a védelem sem kellene, nem jelennének meg hirtelen ork tábornokok és lehetne tudni, hogy megváltoznak a körtávolságok.
|
ez is jó ötlet.
Ugyanígy, ha megjelennek, bele is számítanak, de van 6 kör védelmük?? |
sztem ezt egy kicsit túlspirázzátok :)
meg nem értem, hogy miért baj a szabiról hirtelen előbukkanó ország.. aki mélyszabin van, az is a semmiből bukkan elő.. valamint pl. 1A-ban sincsenek nyílvántartva az SZK-s orik és soha nem tudhatod, h mikor gondolja egyik úgy, hogy akkor most Ő újra játszani fog.. :rolleyes: u.i.: sztem eddig még mindig Fegya ötlete az, ami nem rugaszkodott el túlságosan a földtől.. :) |
Nekem végülis teljesen mindegy milyen lesz, a mostani rendszer is tökéletes, csak az a lényeg, hogy a hosszú szabisok ne legyenek a pontlistában. A többi már csak kényelmi módosítás szerintem
|
Nekem teljesen megfelel ahogy van most. Ha egy vérork odaüti magát hipp-hopp mellém most sem tudok többet kezdeni vele, mintha mélyszabiról jönne vissza.
Minek a 12 kör? Hogy gyorsan elhúzzak a környékről? Mert ha nem kapod el az elejét amikor visszajön átépíteni sem tudsz addig mire lejár. Szerintem normálba nem is nagyon van ilyen. Anarchban meg had legyen :) |
Quote:
|
Quote:
ahhoz elég lenne egy gomb, akarom e látni a szabis orikat vagy nem? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:45. |