Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Hírnévpontok adása - legyen-e publikus? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=188)

Half 02-07-2006 13:18

Szerintem jó lenne csak azzal van gond, hogy a negativ reputation mintha erősebb lenne:D, vagy az csak ha egy admina dja akkor erősebb?
Szerintem nem számit csak nem reális és nem jelent semmit

Cassandra 02-07-2006 16:55

Na Ati akkor ezt fejtsd meg nekem...van elvileg négy pontom, ötöt látok a listán ebből kettő mellet zöld, három mellet szürke kocka van(tudom ezek a nem érvényes "szavazatok") és tudom, hogy a listán csak a legutóbbi öt értékelés van, de nekem ez az összes, ezek elött nem volt több.:rolleyes:

Ati 02-07-2006 16:58

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Na Ati akkor ezt fejtsd meg nekem...van elvileg négy pontom, ötöt látok a listán ebből kettő mellet zöld, három mellet szürke kocka van(tudom ezek a nem érvényes "szavazatok") és tudom, hogy a listán csak a legutóbbi öt értékelés van, de nekem ez az összes, ezek elött nem volt több.:rolleyes:

Na most lebukok......... ;) Admin fixen 3-at számít, nem akartam ugyanazt a besorolást, mint ami másoknál a beírásokból stb kijön, mert túl sokat nyomna a latban, ami nem lenne szerencsés. Úgyhogy kaptál egy 1 pontosat valakitől, meg tőlem valamire egy 3 pontosat :p. Ha publikus lesz, akkor ezt látni is fogod.

Cassandra 02-07-2006 17:01

Quote:

Originally Posted by Ati
Na most lebukok......... ;) Admin fixen 3-at számít, nem akartam ugyanazt a besorolást, mint ami másoknál a beírásokból stb kijön, mert túl sokat nyomna a latban, ami nem lenne szerencsés. Úgyhogy kaptál egy 1 pontosat valakitől, meg tőlem valamire egy 3 pontosat :p. Ha publikus lesz, akkor ezt látni is fogod.

:D Akkor köszi:)

Half 02-07-2006 17:02

Érvénytelen??:) és kidönti el, hogy érvénytelen e??
csak kiváncsiságból kérdezem. Mert akkor már megint nem túl reális.

Cassandra 02-07-2006 17:06

By Ati, három hozzászólással ez elött ;)
több tényezőtől függ: beírások száma, fórumtagság ideje, saját hírnév.

Ati 02-07-2006 17:08

Quote:

Originally Posted by Half
Érvénytelen??:) és kidönti el, hogy érvénytelen e??
csak kiváncsiságból kérdezem. Mert akkor már megint nem túl reális.

Kispistike regisztrál, és elkezd hírneveket osztogatni. Ez minden esetben nullát számít. :)

Aki minuszban van, annak szintén nem számít, a véleményét leírhatja, de a megítélést nem befolyásolja a "szavazata".

Minél régebbóta van valaki a fórumon, minél magasabb a hírneve, annál többet ér a "szavazata". Erről más valamelyik témánál volt szó.

Half 02-07-2006 17:08

Quote:

Originally Posted by Cassandra
By Ati, három hozzászólással ez elött ;)
több tényezõtõl függ: beírások száma, fórumtagság ideje, saját hírnév.

Á köszi világos adok énis egy ződet neked ezért:D nlha kérdezk butaságokat de ki mit tud azt tudja:D

Jah és Ati neked is adnék de már adtam pirosat...
szal most nem tudok.
bocis, de minden ténse olvassok el.

Toto 02-07-2006 17:42

És ezt hogy lehet megnézni, hogy nekem van-e hírnév pontom? mert ha nincs, akkor sztem semmit sem ér, és törölni kellene ezt a pontozást :D :D

director 02-07-2006 17:49

Quote:

Originally Posted by Toto
És ezt hogy lehet megnézni, hogy nekem van-e hírnév pontom? mert ha nincs, akkor sztem semmit sem ér, és törölni kellene ezt a pontozást :D :D

ezt már kb3szor leírták, de: vezérlőpult:)

és persze, mindjárt kapsz egy nagy pirosat, és akkor lesz, te.. höhö! :)

All times are GMT +1. The time now is 17:02.