![]() |
Szerintem jó lenne csak azzal van gond, hogy a negativ reputation mintha erősebb lenne:D, vagy az csak ha egy admina dja akkor erősebb?
Szerintem nem számit csak nem reális és nem jelent semmit |
Na Ati akkor ezt fejtsd meg nekem...van elvileg négy pontom, ötöt látok a listán ebből kettő mellet zöld, három mellet szürke kocka van(tudom ezek a nem érvényes "szavazatok") és tudom, hogy a listán csak a legutóbbi öt értékelés van, de nekem ez az összes, ezek elött nem volt több.:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Érvénytelen??:) és kidönti el, hogy érvénytelen e??
csak kiváncsiságból kérdezem. Mert akkor már megint nem túl reális. |
By Ati, három hozzászólással ez elött ;)
több tényezőtől függ: beírások száma, fórumtagság ideje, saját hírnév. |
Quote:
Aki minuszban van, annak szintén nem számít, a véleményét leírhatja, de a megítélést nem befolyásolja a "szavazata". Minél régebbóta van valaki a fórumon, minél magasabb a hírneve, annál többet ér a "szavazata". Erről más valamelyik témánál volt szó. |
Quote:
Á köszi világos adok énis egy ződet neked ezért:D nlha kérdezk butaságokat de ki mit tud azt tudja:D Jah és Ati neked is adnék de már adtam pirosat... szal most nem tudok. bocis, de minden ténse olvassok el. |
És ezt hogy lehet megnézni, hogy nekem van-e hírnév pontom? mert ha nincs, akkor sztem semmit sem ér, és törölni kellene ezt a pontozást :D :D
|
Quote:
és persze, mindjárt kapsz egy nagy pirosat, és akkor lesz, te.. höhö! :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:02. |