Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   VIP a nem magyar játékban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1872)

Pool 06-05-2007 15:30

Alapvetően én azt szeretném, hogy mivel magyarban 1 sms 240 FT, és kapok érte 336 kört, a külföldiben meg egy vip 1000 Ft kb, így mondjuk, ha van 2000 VIP kör a magyar főorimon, át lehessen váltani a külföldiben 500 VIP körre...
Én csak ennyit szeretnék csupán, semmi mást. Nem sms küldési lehetőséget a külföldi orikra és nem is olcsóbb VIP-et

Pool 06-05-2007 15:33

Nem igazán értek a hód technikai hátteréhez, de nem lehetne-e megadni a külföldi oriban a magyar főori számát, vagy a magyarban a külföldiét és azt, hogy mennyi vipet szertnék ráküldeni?

Ati 06-05-2007 15:33

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 101221)
Alapvetően én azt szeretném, hogy mivel magyarban 1 sms 240 FT, és kapok érte 336 kört, a külföldiben meg egy vip 1000 Ft kb

Ennyire azért nem durva a helyzet, mert azért a ~1000 forintért nem 336 kört kapsz, hanem a dupláját: 672 kört.

Az átváltási arány viszont ettől függetlenül sajnos valós, hiszen egy sms jutaléka sokkal magasabb, mint a bankkártyás fizetésé, ezért kb ezt a 4x-es szorzót kellene ilyen esetben használni, míg bankkártyás fizetésnél megúsznád ennek a felével.

Pool 06-05-2007 15:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101228)
Ennyire azért nem durva a helyzet, mert azért a ~1000 forintért nem 336 kört kapsz, hanem a dupláját: 672 kört.

Az átváltási arány viszont ettől függetlenül sajnos valós, hiszen egy sms jutaléka sokkal magasabb, mint a bankkártyás fizetésé, ezért kb ezt a 4x-es szorzót kellene ilyen esetben használni, míg bankkártyás fizetésnél megúsznád ennek a felével.

Ezekkel tisztában vagyok...
De most akkor miért ne lehessen, aki megteheti? Anarchban vannak, akik pénzt adnak, védelmet stb VIP-ért, biztos van ország, amelyen rengeteg kör van, miért nem használhatja így fel? :)

Szecsa 06-05-2007 15:37

Nem akarlak en meggyozni :)
Nem errol beszeltem.

En arrol beszeltem, hogy (most nem nevesitem a bankot, de utana jartam a netes kartyanak) aodtt banknal 1200 Ft a havidija a netes kartyanak. En nekem dombornyomatu kartyam nem lehet még. Tehat marad a netes kartya.
A kérdés az, hogy azért, hogy vippelhessek a nemzetkozibe es a magyarba is (vodafone rlz) megér e nekem 1200 Ft-ot? Vagy inkabb kuncsorgok az sms-ért a magyarba, és a külföldit pedig amikor kell, megoldom...(en spec. ezert nem jatszok angolba aktivan)

Egy bankot neztem meg, a tobbi nem erdekel, mert ebbe a bankba van mas cuccom is..es nem akarok több bank fele figyelni...(kicsinyes vagyok, igen)

De megirtad a dolgot, amire kivancsi voltam....hogy nem éri meg anyagilag nemzetkozi is az sms-dijas rendszer :(

Pool 06-05-2007 15:37

Mondjuk, én nem játszom anarchban, de megengedhetném, hogy havi 2k sima kört átváltsak 500 külföldire :D

Pool 06-05-2007 15:38

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 101235)
Nem akarlak en meggyozni :)
Nem errol beszeltem.

En arrol beszeltem, hogy (most nem nevesitem a bankot, de utana jartam a netes kartyanak) aodtt banknal 1200 Ft a havidija a netes kartyanak. En nekem dombornyomatu kartyam nem lehet még. Tehat marad a netes kartya.
A kérdés az, hogy azért, hogy vippelhessek a nemzetkozibe es a magyarba is (vodafone rlz) megér e nekem 1200 Ft-ot? Vagy inkabb kuncsorgok az sms-ért a magyarba, és a külföldit pedig amikor kell, megoldom...(en spec. ezert nem jatszok angolba aktivan)

Egy bankot neztem meg, a tobbi nem erdekel, mert ebbe a bankba van mas cuccom is..es nem akarok több bank fele figyelni...(kicsinyes vagyok, igen)

De megirtad a dolgot, amire kivancsi voltam....hogy nem éri meg anyagilag nemzetkozi is az sms-dijas rendszer :(

Szecsa, én nem nemzetközi sms-t szeretnék, hanem, amit leírtam

Pool 06-05-2007 15:39

Mióta pihen már az orim angolban, mert nem tudok vipelni :(

Ati 06-05-2007 15:43

Egyelőre továbbra is úgy látom, hogy Te vagy az egyetlen, aki ezt a megoldást favorizálja. A többiek, akik támogatták, mint az olcsóbb tarifa miatt tették, nem a drágább miatt.

Úgyhogy ez azt hiszem erősen egyedi eset. Mondjuk ebből adódóan akár azt is meg lehet oldani, hogy összegyűjtesz rá egy csomó kört (párbaj? :D), és egyszeri egyedi alkalommal beváltom, anélkül, hogy ezt olyan irányba bonyolítanánk, hogy külön lehetőség rá a játékban.

Valezius 06-05-2007 15:44

Az már elég olcsó vip lenne: bevipelek egy orit, még 2megkapja, aztán erről a kettőről átutalom.

De mi lenne, ha csak főoriról lehetne átutalni 1:2arányban, akkor nem lehetne vele visszaélni. És Poolnak is jó lenne, aki telenyeri a főoriját vippel :D

Persze csak ha megoldható ez az egész átutalós dolog.

All times are GMT +1. The time now is 02:12.