Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X fórum (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1856)

Mona 05-29-2007 20:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99578)
Alszom rá egyet(-kettőt-hármat... :)).

Csak ne sokat, nehogy elepedjünk a válaszodra várva ;)

Synkel 05-29-2007 20:36

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 99575)
azY egy nagy létszámú csopi ahol még sok a kezdő, ez van. Érdekes Vben én pár hónap alatt anno nem láttam ilyen dúrvaságokat és Wbwn is csak a napokban, de az egyetlenegy személy. Közösön valahogy ilyen sose létezhet tartósan:)

X-ben érdekes helyzet alakult ki a végefele. Általánossá vált a feljelentgetés, meg a provokálás, hogy mások olyat írjanak, amiért megkapják a 168 körüket.
A magam részéről általában a provokálóknak adtam volna a tiltást...

Synkel 05-29-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99578)
Alszom rá egyet(-kettőt-hármat... :)).

Lécci húzzál bele, mert lehet nemsokára megyek vissza szabira, legalább egyszer tudjak beköszönni:D

lll 05-29-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99561)
Igen, most a B-ben van. ;)

ugye nem rám értetted??:)

egyébként énis a visszarakásra szavazok:) bár nem valószínű, hogy fogok is írni nagyon oda

Synkel 05-29-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 99582)
ugye nem rám értetted??:)

egyébként énis a visszarakásra szavazok:) bár nem valószínű, hogy fogok is írni nagyon oda

Mondjuk neked jobb is lenne:)
Nem mintha bajom lenne veled, de téged bitang jól lehet hülyeségekre provokálni:)

Mellesleg úgy emlékszem, neked már semmilyen oridnak nem nagyon volt írásjoga mire a fórumzárás megtörtént. Vagy ha volt is, nem nagyon éltél vele...

lll 05-29-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 99583)
Mondjuk neked jobb is lenne:)
Nem mintha bajom lenne veled, de téged bitang jól lehet hülyeségekre provokálni:)

Mellesleg úgy emlékszem, neked már semmilyen oridnak nem nagyon volt írásjoga mire a fórumzárás megtörtént. Vagy ha volt is, nem nagyon éltél vele...

hát én már nem nagyon fórumoztam
volt egy kis szünetem is, azóta nem jártam oda nagyon
most inkább néha néha Q fórumon dumcsizok:)
hát kiprovokálni?? nemtudom de szerintem átlagnál tovább bírtam Jobbra provokálását:) de régen volt

Synkel 05-29-2007 21:11

Ehh, percenként kattintok fórumra X-ben, Ati viszont télleg elment aludnia dologra... Régebben mintha könnyebben ment volna neki a döntéshozatal. Öregszik.

Ati 05-29-2007 21:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 99590)
Ehh, percenként kattintok fórumra X-ben, Ati viszont télleg elment aludnia dologra... Régebben mintha könnyebben ment volna neki a döntéshozatal. Öregszik.

Az a baj, hogy a nyár beköszöntével attól félek, hogy nagyon sok ember fog "ártatlanul" igen hamar 168 körökön kint lenni, ami senkinek nem lenne jó...

Synkel 05-29-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99594)
Az a baj, hogy a nyár beköszöntével attól félek, hogy nagyon sok ember fog "ártatlanul" igen hamar 168 körökön kint lenni, ami senkinek nem lenne jó...

Azért egy kis odafigyeléssel, ki tudjátok ti szűrni, hogy melyik bűn melyik kategóriába tartozik. Meg hogy ki az aki direkt feszegeti a szabályokat, és ki az aki csak béna.

Ati 05-29-2007 21:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 99595)
Azért egy kis odafigyeléssel, ki tudjátok ti szűrni, hogy melyik bűn melyik kategóriába tartozik. Meg hogy ki az aki direkt feszegeti a szabályokat, és ki az aki csak béna.

Hát ez az. :D Jelenleg bőven elég odafigyelést igényel a többi csoport, nem vagyok bennen biztos, hogy bevállalok mégegyet, ami alapból legalább annyit igényel, mint az összes többi együtt. :)

All times are GMT +1. The time now is 14:10.