![]() |
Quote:
|
Quote:
X-ben érdekes helyzet alakult ki a végefele. Általánossá vált a feljelentgetés, meg a provokálás, hogy mások olyat írjanak, amiért megkapják a 168 körüket. A magam részéről általában a provokálóknak adtam volna a tiltást... |
Quote:
Lécci húzzál bele, mert lehet nemsokára megyek vissza szabira, legalább egyszer tudjak beköszönni:D |
Quote:
egyébként énis a visszarakásra szavazok:) bár nem valószínű, hogy fogok is írni nagyon oda |
Quote:
Mondjuk neked jobb is lenne:) Nem mintha bajom lenne veled, de téged bitang jól lehet hülyeségekre provokálni:) Mellesleg úgy emlékszem, neked már semmilyen oridnak nem nagyon volt írásjoga mire a fórumzárás megtörtént. Vagy ha volt is, nem nagyon éltél vele... |
Quote:
volt egy kis szünetem is, azóta nem jártam oda nagyon most inkább néha néha Q fórumon dumcsizok:) hát kiprovokálni?? nemtudom de szerintem átlagnál tovább bírtam Jobbra provokálását:) de régen volt |
Ehh, percenként kattintok fórumra X-ben, Ati viszont télleg elment aludnia dologra... Régebben mintha könnyebben ment volna neki a döntéshozatal. Öregszik.
|
Quote:
|
Quote:
Azért egy kis odafigyeléssel, ki tudjátok ti szűrni, hogy melyik bűn melyik kategóriába tartozik. Meg hogy ki az aki direkt feszegeti a szabályokat, és ki az aki csak béna. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:10. |