Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Gyors csopi létszámkorlát feloldása ! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1855)

Ati 08-12-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 117102)
nem arra lett kitalálva? :o
mármint hogy ne legyen tele a csopi kezdőkkel?

Nem. Arra lett kitalálva, hogy ne legyenek benne 5000-en, és így ne váljon lehetetlenné, hogy a körváltások belátható időn belül le tudjanak zajlani.

Andrew 08-12-2007 12:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 117108)
Nem. Arra lett kitalálva, hogy ne legyenek benne 5000-en, és így ne váljon lehetetlenné, hogy a körváltások belátható időn belül le tudjanak zajlani.

hmm, van benne valami :D:D

Smooth Scroller 08-12-2007 17:56

jo, de a 400 meg tul keves. leirtam mik a kovetkezmenyei, de nagyon ugy tunik senkit sem erdekel. nem mondtam, hogy legyen eltorolve, csak azt, hogy legyen megemelve.

Ati 08-12-2007 18:03

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 117161)
jo, de a 400 meg tul keves. leirtam mik a kovetkezmenyei, de nagyon ugy tunik senkit sem erdekel. nem mondtam, hogy legyen eltorolve, csak azt, hogy legyen megemelve.

Most sincs tele. Minek emelni, ha egyszer nincs tele? Miért zavar, hogy ott ez a korlát, ha egyszer nem érint?

Dragi 08-12-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 117163)
Most sincs tele. Minek emelni, ha egyszer nincs tele? Miért zavar, hogy ott ez a korlát, ha egyszer nem érint?

azért jó volna ha kicsit többen lehetnének gyors csopiba mert így is nagyon sok a szabis és a kezdő :( Pár jobb játékos azért bevágodhatna gyors csopiba és akkor egyből izgisebb lenne :)

Ati 08-12-2007 18:32

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 117166)
azért jó volna ha kicsit többen lehetnének gyors csopiba mert így is nagyon sok a szabis és a kezdő :( Pár jobb játékos azért bevágodhatna gyors csopiba és akkor egyből izgisebb lenne :)

És ebben mi akadályozza meg őket? :)

Merthogy a létszámkorlát nem, az biztos. :)

A létszámkorlát lényege, hogy amikor ezt eléri a csoportlétszám, akkor nem lehet többet regisztrálni oda. :) VAGYIS: ha nem éri el, akkor lehet. :) És mivel nem éri el, ezért..... kitralálja valaki, hogy most lehet-e oda regisztrálni vagy sem? :)

Nem értem... Mi olyan bonyolult ezen? :eek:

Dragi 08-12-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 117167)

A létszámkorlát lényege, hogy amikor ezt eléri a csoportlétszám, akkor nem lehet többet regisztrálni oda. :) VAGYIS: ha nem éri el, akkor lehet. :) És mivel nem éri el, ezért..... kitralálja valaki, hogy most lehet-e oda regisztrálni vagy sem? :)

mikor a második orimat akartam odaregelni tele volt a csopi várnom kellett egy napot :( :D:D:D

Valezius 08-12-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 117167)

Mennyi most a létszám? 380 körül? Nem hiszem el, hogyha fel lenne emelve 500-ra, akkor nem emelkedne meg 480-ra ;)

Szóval nem hiszem, hogy helytálló az érvelésed :)

Ati 08-12-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 117170)
Mennyi most a létszám? 380 körül? Nem hiszem el, hogyha fel lenne emelve 500-ra, akkor nem emelkedne meg 480-ra ;)

Szóval nem hiszem, hogy helytálló az érvelésed :)

:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused:

Azt hiszem, hogy nagyon késő van nekem már ehhez.

Azt mondod tehát, hogy mivel 400 a korlát, ezért inkább nem jelentkezik az a 20 ember, csak azért, hogy nehogy megteljen a csoport?

:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused:

Valezius 08-12-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 117171)

Azt hiszem, hogy nagyon késő van nekem már ehhez.

Azt mondod tehát, hogy mivel 400 a korlát, ezért inkább nem jelentkezik az a 20 ember, csak azért, hogy nehogy megteljen a csoport?

Nem azt mondom persze :)
És igazából nem is tudom, hogy a létszámkorlátot kéne-e emelni. :)

Azt mondom, hogy ha 400fős a csoport, és 380-an vannak benne állandó jelleggel, akkor nem lehet azt mondani, hogy a létszámemelésnek úgyse lesz semmi hatása.

Bár lehet, hogy tényleg jópáran azért nem regelnek, mert a 4. és harmadik szint mmár elég nehezen játszható gyorsbanaz alacsony létszám miatt.

All times are GMT +1. The time now is 20:36.