![]() |
Quote:
|
Quote:
|
jo, de a 400 meg tul keves. leirtam mik a kovetkezmenyei, de nagyon ugy tunik senkit sem erdekel. nem mondtam, hogy legyen eltorolve, csak azt, hogy legyen megemelve.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Merthogy a létszámkorlát nem, az biztos. :) A létszámkorlát lényege, hogy amikor ezt eléri a csoportlétszám, akkor nem lehet többet regisztrálni oda. :) VAGYIS: ha nem éri el, akkor lehet. :) És mivel nem éri el, ezért..... kitralálja valaki, hogy most lehet-e oda regisztrálni vagy sem? :) Nem értem... Mi olyan bonyolult ezen? :eek: |
Quote:
|
Quote:
Szóval nem hiszem, hogy helytálló az érvelésed :) |
Quote:
Azt hiszem, hogy nagyon késő van nekem már ehhez. Azt mondod tehát, hogy mivel 400 a korlát, ezért inkább nem jelentkezik az a 20 ember, csak azért, hogy nehogy megteljen a csoport? :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused: |
Quote:
És igazából nem is tudom, hogy a létszámkorlátot kéne-e emelni. :) Azt mondom, hogy ha 400fős a csoport, és 380-an vannak benne állandó jelleggel, akkor nem lehet azt mondani, hogy a létszámemelésnek úgyse lesz semmi hatása. Bár lehet, hogy tényleg jópáran azért nem regelnek, mert a 4. és harmadik szint mmár elég nehezen játszható gyorsbanaz alacsony létszám miatt. |
All times are GMT +1. The time now is 20:36. |