![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És megértve a problémát javasoltam az 1 körös csuszát, így lesz esély kivédeni. Egyébiránt mindennek legalább két oldala van, ezért más aspektusból is elmondtam amit gondolok erről. Bocsánat, hogy azt is elmondtam. |
Quote:
-az éjfél és hajnal közötti támadás -a betegség (bár az Aban már felszámolták a kolerát) -a seregelvesztés -a korlátlan barakképítés...stb ezeket nem szeretem :) |
Quote:
Quote:
Ha te egyszemélyes klánban vagy, aligha kell tartanod a nagyklánok tanyafree hadisaitól, mert a létszámkülönbség miatt alig visznek valamit, vagy éppen semmit. És ezt te is éppen olyan jól tudod mint én. Quote:
A seregelngedés olyan dolog, hogy lehet vele vicceskedni, de elég drága mulatság. Tudom, szeretnél teljesen kockázatmentesen és ingyen földhöz jutni, de küldj ki legalább akkora sereget, hogy ha elengedek is verj be vele... Korlátlan barakképítés pedig nincs. |
Quote:
Quote:
jól érzik magukat a tornyokban |
Nemrégen az volt a változások melletti FŐ érv, hogy a hód a kiszámíthatóság irányába változzon.
Amíg Ati így látja addig ilyen változások szerintem nem lesznek. Személy szerint abszurd elvárásnak tartom, hogy ugy lehessen klántámadni, hogy egyéniben ne legyél sebezhető. Talán még a csatáért járó klánhírnévpontot is késleltetni szeretné valaki? A Föld a legértékesebb a játékba. Ha valaki 60-70% barakokkal kiszalad, hogy ezt megszerezze, akkor igenis vállaljon kockázatot. Nem tartom magam hiéna stílusú játékosnak, de ez a véleményem. |
Quote:
Mert ha most klántámadsz, egyéniben a környéken sincs aki kisérjen:-) Én azért még emlékszem mikor együtt jövögettünk felfele arra is:-) Khmm..:-) |
Quote:
|
Quote:
Reaktor Lásd Fincsi.... Kiment te meg rá mentél . És klántámadás volt. 1 etlen korrekt emberkével talélkoztam aki irt 1 orinak hogy tudna hinázni de nem csinálja pedigmindenkinek kell a hektár. |
All times are GMT +1. The time now is 07:38. |