![]() |
Quote:
|
Ó, emberek, itt majdnem mindenki csak fényesíti magát. :p
Jellemzőek azok a beírások, hogy most épp csak 60%, de ha egy kicsit megizzadnék, de ha beépíteném az üres területeimet, de ha több pénzem lenne, vagy jobb szöviben volnék és még ilyen-olyan módokon, de sokkal-sokkal többet is be tudnék ám rakni. :D ez aranyos, de gyanítom kissé távol áll az átlagtól. Inkább arra enged következtetni, hogy a fórumlakók relatíve erős országokat tartanak. Pedig nem ez volt a témaindító kérdés.. Légyszíves, akinek van rendes ismerete a környezetéről, hadd kérjem meg vegye a fáradságot néhány, normálisnak látszó, hadis óriásnál megnézni ezt a bizonyos össz-százalékot. És írja le ide. Tehát ne a saját vagy szövi vagy ismerős országa, hanem tőlünk független ori. A 2-4 szinteken. Az, hogy ki-ki saját maga hogyan építi a hadis óriásait, természetesen továbbra is érdekes lehet, illetve inspiráló az ixelésre, de egy későbbi összefoglaló alkalmával ezeket külön fogom összesíteni - ha megengeditek. :) |
Amivel Bben toltam:
15%torony 15%templom kb 35% barakk, beíjjazva. Nálam ez a védekezős varis óriás. Nem bántottak sokat. De hadisnak sztem is táposabb kell. 60% körüli, ám valamivel az alatti minden óriás szövim jelenleg, ha jól nézem :) |
Quote:
egyébként meg akkor most mi az ami normális orinak számít? aki nem tud játszani? vagy aki nincs sokat a gépnél? mellesleg én nem is vagyok sokat. Vagy aki nem akar erős orit (legalábbis te aztmondtad, hogy ezek itt mind erősek, úgyhogy ne ilyenekkel példálózzunk). most nem értem |
Quote:
Ha a visszatámadó nem jól indul tudsz segítséget hívni és nem pacit Csak annak a szövinek kell cserélnie akire mennek nem az egész szövetségnek támadásonként... Full elittel több hullámban tudsz támadni Ha a pacikat kizavartad várhatod míg hazaérnek |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
na ezt nem nagyon értem, az elitek sem érnek haza hamarabb, mint a lovak :D:D[/quote]
valóban nem, de mikor hazafelé jön a sereged már mehet a következő. Íjassal ezt nem tudod megoldani:) |
Quote:
|
Quote:
ha mind a 4 tag gépnél van éppen és ha van elit a piacon de akkor nem egyszerübb a full elit?:) |
All times are GMT +1. The time now is 22:09. |