Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A normális hadis óriások barakk+torny aránya (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1844)

Andrew 05-28-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 99225)
ezzel a felállással, csak szövetségesi segítségggel tudsz beütni egy 60%-os elit felállású orit, ;)

és? :) erre való a szövetség :D

Princ 05-28-2007 12:25

Ó, emberek, itt majdnem mindenki csak fényesíti magát. :p
Jellemzőek azok a beírások, hogy most épp csak 60%, de ha egy kicsit megizzadnék, de ha beépíteném az üres területeimet, de ha több pénzem lenne, vagy jobb szöviben volnék és még ilyen-olyan módokon, de sokkal-sokkal többet is be tudnék ám rakni. :D

ez aranyos, de gyanítom kissé távol áll az átlagtól. Inkább arra enged következtetni, hogy a fórumlakók relatíve erős országokat tartanak. Pedig nem ez volt a témaindító kérdés..

Légyszíves, akinek van rendes ismerete a környezetéről, hadd kérjem meg vegye a fáradságot néhány, normálisnak látszó, hadis óriásnál megnézni ezt a bizonyos össz-százalékot. És írja le ide.
Tehát ne a saját vagy szövi vagy ismerős országa, hanem tőlünk független ori. A 2-4 szinteken.

Az, hogy ki-ki saját maga hogyan építi a hadis óriásait, természetesen továbbra is érdekes lehet, illetve inspiráló az ixelésre, de egy későbbi összefoglaló alkalmával ezeket külön fogom összesíteni - ha megengeditek. :)

Steve 05-28-2007 13:02

Amivel Bben toltam:
15%torony
15%templom
kb 35% barakk, beíjjazva.

Nálam ez a védekezős varis óriás. Nem bántottak sokat. De hadisnak sztem is táposabb kell. 60% körüli, ám valamivel az alatti minden óriás szövim jelenleg, ha jól nézem :)

Kancsendzönga 05-28-2007 13:20

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 99235)
....
Légyszíves, akinek van rendes ismerete a környezetéről, hadd kérjem meg vegye a fáradságot néhány, normálisnak látszó, hadis óriásnál megnézni ezt a bizonyos össz-százalékot. És írja le ide.
Tehát ne a saját vagy szövi vagy ismerős országa, hanem tőlünk független ori. A 2-4 szinteken.

Az, hogy ki-ki saját maga hogyan építi a hadis óriásait, természetesen továbbra is érdekes lehet, illetve inspiráló az ixelésre, de egy későbbi összefoglaló alkalmával ezeket külön fogom összesíteni - ha megengeditek. :)

sajnos csak az 5. szinten van olyan orim, ami gömbözi a hadis óriásokat... (igaz nálam néha több is a barakk+torony, mint a 60% :D jah és a hadi az akkor is ork)

egyébként meg akkor most mi az ami normális orinak számít? aki nem tud játszani? vagy aki nincs sokat a gépnél? mellesleg én nem is vagyok sokat. Vagy aki nem akar erős orit (legalábbis te aztmondtad, hogy ezek itt mind erősek, úgyhogy ne ilyenekkel példálózzunk). most nem értem

rexa 05-28-2007 13:41

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 99127)
és már el is jutottunk a seregcseréhez, ahol meg már egyszerűb, ha íj/lóval mész :D

Dehogy egyszerübb...
Ha a visszatámadó nem jól indul tudsz segítséget hívni és nem pacit
Csak annak a szövinek kell cserélnie akire mennek nem az egész szövetségnek támadásonként...
Full elittel több hullámban tudsz támadni
Ha a pacikat kizavartad várhatod míg hazaérnek

Andrew 05-28-2007 13:48

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 99251)
Dehogy egyszerübb...
Ha a visszatámadó nem jól indul tudsz segítséget hívni és nem pacit
Csak annak a szövinek kell cserélnie akire mennek nem az egész szövetségnek támadásonként...

régen rossz, ha a másik hibájára alapozunk egy taktikát

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 99251)
Full elittel több hullámban tudsz támadni
Ha a pacikat kizavartad várhatod míg hazaérnek

na ezt nem nagyon értem, az elitek sem érnek haza hamarabb, mint a lovak :D:D

rexa 05-28-2007 13:48

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 99203)
mindenképpen kell torony, és mindenképpen ló/íj. teljeskrónika mehet, és aztán még jól meggömböznek, ha látják, hogy két körre vagy tőle és most csapódtál :) szal a full elites orik a kedvenceim:) aztán varik vérszomjas íjászai is ötször mennek keresztül az oridon :D

Akkor még nem találkoztál olyan szövivel aki jól játszik a full elittel:)

rexa 05-28-2007 13:50

na ezt nem nagyon értem, az elitek sem érnek haza hamarabb, mint a lovak :D:D[/quote]

valóban nem, de mikor hazafelé jön a sereged már mehet a következő.
Íjassal ezt nem tudod megoldani:)

Andrew 05-28-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 99255)
valóban nem, de mikor hazafelé jön a sereged már mehet a következő.
Íjassal ezt nem tudod megoldani:)

Már miért ne tudnám? Vagy a piacot nem szabad használni? :)

rexa 05-28-2007 13:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 99256)
Már miért ne tudnám? Vagy a piacot nem szabad használni? :)

de szabad
ha mind a 4 tag gépnél van éppen
és ha van elit a piacon
de akkor nem egyszerübb a full elit?:)

All times are GMT +1. The time now is 22:09.