![]() |
Most kérnék tanácsot olyanoktól akik A-ban kiélezett kereskedők, hogy hogy is kell ezt csinálni. Kipróbálnám ezt a ori felépítést csak nem vagyok biztos benne. Én 20% kocsmával meg 10% templommal számoltam. Barakk semmi. 40% bank. 20% ház és még van 10% lehetne tanya is de lehetne akár még több kocsma,templom, vagy bank is. Tudom feljebb voltak már éplisták, de olyantól szertenék tájékozódni aki játssza vagy játszotta ezt az ori felépítést. A Tervem csak annyi lenne hogy felmenni a top 30%-ba és annak az alján visszaépülni, megmaradni és lefordulni amint lehet. Előre is köszönöm.
Ja a faj az Elf. |
Quote:
Mondjuk én még nem csináltam ilyet, de láttam már, az éplistáját is betettem. |
Azt hiszem ezzel kapcsolatosan az 1/a-ás elfes topicban sokkal részletesebben kifejtettük már a véleményünket.
De ha ilyet akarsz minden áron, akkor a 25% kocsma mindenféleképp és az 1% barakk kötelező. Azért ajánlom a 25%-ot, mert volt ilyen szövetségesem, akit még 20-22%-nál könnyedén felmértek, de úgy emlékszem, hogy később a magasabb százalékon már buktak nála. Azért azt tudnod kell, hogy egy nagyobb szövetség ahol van egy-két varázslóra, és tolvajra kiélezet ország gyorsan ráfog jönni, hogy nincs semmi védelmed. Főleg, ha még olvassák is a külsőfórumot. |
Quote:
|
Akkor most megkérdezem hogy az egyéni földfoglalást is befolyásolja a klán létszám?
|
Quote:
|
Quote:
Igen Nem véletlenül van a teljeskrónikában olyan sok kis méretű földfoglalás. |
Quote:
|
Reméljük hogy 25% kocsmával erre nem kerül sor :).
|
Viszont szöviben fogok maradni semmiképp sem szeretnék kilépni csak ha nagyon muszáj.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:46. |