![]() |
Quote:
Még az sem, hogy eltart egy darabig, hanem az hogy az évek alatt megváltozott a helyzet : egyre több a fordulni nem akaró ország, a klánok építése is mintha többeknek tetsző kihívássá válna, ezért az újabbaknak, akik csak szimplán fordulni akarnak egyre kevesebb az élettér és nem csak egyszerűen más országokkal kell küzdeni, hanem egyre több gazdag klánnal. Értem én azt, hogy az 1/A éppen erről szól. Csak most úgy tűnik nehezebb. Tudom, éppen az a feladat az 1/A ban, hogy a már több éve gyűjtögető Góliátokat le kell győznie a kis Dávidoknak. Csak mintha arányaiban túl sok lenne a Góliát... |
De nem értem, miért tartod olyan lehetetlen feladatnak a top30% elérését? Szánj rá időt, légy türelmes, és simán meg lehet oldani. Góliátoktól függetlenül.
Olyan sokan nincsenek az 1A-s "Góliátok", hogy ne lehetne a top30%-ba eljutni... |
Quote:
na jó .... :rolleyes: |
hmmm hmmm jelenleg az első 6 klán országai között pontosan egy darab ország van top30% alatt. nem értem mi ez a góliátozás. ha ezek azok egyikkel sem kell megkűzdenie senkinek a kék számért
|
Quote:
oks, és akkor majd jáchatok a te komplett klánod ellen.. ;) |
Quote:
|
hááát azért abban a 6 mrdban nincs benne az esetleges teljes ori/klán seregének bekoptatása csak a fokozások, bontások, újravételek, kajáltatás...de én is azt gondolom, hogy közepes klánnal aki kb. eteti a TF oridat 3-4 mrdnál nem kerül többe felütni a top30%-ba
|
Quote:
|
Quote:
Elég nekem az a 4-5 klán aki egymással MNT-s így mind csak a Szkarát üti. :D |
Az A a szövetségekröl szól, tehát része a játéknak hogy aki nem rendelkezik túl nagy baráti körrel az is találjon magának társakat az A top30-ának eléréshez.
Az iylen topicok véleményem szerint arra jók csak hogy olyan véleményeket halljak, hogyéletemben nem jártam az A-ban de már most utálom. Az A egy picit más, szerintem könyebb mint az alsó négy szint, ha valaki nem tud ehez alkalmazkodni ne kapjon kis kék számot. |
All times are GMT +1. The time now is 13:06. |