Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért kell A-n a top30%? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1832)

jura 05-25-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by laci (Post 98564)
On:
Atinak itt simán igaza van. A top 30% elérése egyáltalán nem olyan lehetetlen dolog, max. több időbe kerül elérni, és azért ne kerüljünk el minden nehézséget, ami a játékban adódik, hogy aztán a kis számocskáinkkal virítsunk, milyen jók is vagyunk.

Nekem nem az a bajom, hogy lehetetlen lenne a feljutás.
Még az sem, hogy eltart egy darabig, hanem az hogy az évek alatt megváltozott a helyzet : egyre több a fordulni nem akaró ország, a klánok építése is mintha többeknek tetsző kihívássá válna, ezért az újabbaknak, akik csak szimplán fordulni akarnak egyre kevesebb az élettér és nem csak egyszerűen más országokkal kell küzdeni, hanem egyre több gazdag klánnal.
Értem én azt, hogy az 1/A éppen erről szól. Csak most úgy tűnik nehezebb.

Tudom, éppen az a feladat az 1/A ban, hogy a már több éve gyűjtögető Góliátokat le kell győznie a kis Dávidoknak.
Csak mintha arányaiban túl sok lenne a Góliát...

laci 05-25-2007 12:40

De nem értem, miért tartod olyan lehetetlen feladatnak a top30% elérését? Szánj rá időt, légy türelmes, és simán meg lehet oldani. Góliátoktól függetlenül.

Olyan sokan nincsenek az 1A-s "Góliátok", hogy ne lehetne a top30%-ba eljutni...

jura 05-25-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by laci (Post 98568)
De nem értem, miért tartod olyan lehetetlen feladatnak a top30% elérését? Szánj rá időt, légy türelmes, és simán meg lehet oldani. Góliátoktól függetlenül.

na jó .... :rolleyes:

Grabi 05-25-2007 15:57

hmmm hmmm jelenleg az első 6 klán országai között pontosan egy darab ország van top30% alatt. nem értem mi ez a góliátozás. ha ezek azok egyikkel sem kell megkűzdenie senkinek a kék számért

wand 05-25-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 98222)
Neked nem is kell, előveszed valamelyki SZK-s orid, és kész. ;)

oks, és akkor majd jáchatok a te komplett klánod ellen.. ;)

Synkel 05-25-2007 16:28

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 98590)
hmmm hmmm jelenleg az első 6 klán országai között pontosan egy darab ország van top30% alatt. nem értem mi ez a góliátozás. ha ezek azok egyikkel sem kell megkűzdenie senkinek a kék számért

Valami ilyesmit akartam én is mondani. A top30% távolról sem kíván elképesztő mennyiségű aktivitást vagy játéktudást akkor sem, ha nem fedezgetni akar valaki, hanem ütve halad, mert gyorsabb és élvezetesebb. És még csak 100 mrd-k se kellenek hozzá... Mi 6 mrd-nél kisebb klánvagyonnal még klánnal is ütöttünk nem is egyszer:)

Grabi 05-25-2007 16:32

hááát azért abban a 6 mrdban nincs benne az esetleges teljes ori/klán seregének bekoptatása csak a fokozások, bontások, újravételek, kajáltatás...de én is azt gondolom, hogy közepes klánnal aki kb. eteti a TF oridat 3-4 mrdnál nem kerül többe felütni a top30%-ba

Synkel 05-25-2007 16:47

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 98602)
hááát azért abban a 6 mrdban nincs benne az esetleges teljes ori/klán seregének bekoptatása csak a fokozások, bontások, újravételek, kajáltatás...de én is azt gondolom, hogy közepes klánnal aki kb. eteti a TF oridat 3-4 mrdnál nem kerül többe felütni a top30%-ba

Annyi pénzből bekoptattuk a teljes klán seregét, kérdezd NorB-ot:) Igaz, rossz döntés volt, de akkor is megtettük:D

Arwyl szelleme 05-25-2007 16:50

Quote:

Originally Posted by wand (Post 98600)
oks, és akkor majd jáchatok a te komplett klánod ellen.. ;)

Miért ellen?
Elég nekem az a 4-5 klán aki egymással MNT-s így mind csak a Szkarát üti. :D

Gyula 05-25-2007 17:35

Az A a szövetségekröl szól, tehát része a játéknak hogy aki nem rendelkezik túl nagy baráti körrel az is találjon magának társakat az A top30-ának eléréshez.
Az iylen topicok véleményem szerint arra jók csak hogy olyan véleményeket halljak, hogyéletemben nem jártam az A-ban de már most utálom.
Az A egy picit más, szerintem könyebb mint az alsó négy szint, ha valaki nem tud ehez alkalmazkodni ne kapjon kis kék számot.

All times are GMT +1. The time now is 13:06.