![]() |
Quote:
|
Nekem már emlegették a hozzátartozóim is párszor cseppetsem kellemes stílusban :)
Azt hiszem ez eléggé sérelemnek számít... Véleményem szerintem aki nem tud uralkodni az indulatain az nem a hódítóba való :D |
Nemnagyon akartam hozzaszolni a temahoz, de megsem hagy nyugodni.
Valami itt nekem santit. Nehez elhinni hogy ilyen szintu osszeeskuves-elmelet allna a dolgok mogott, hogy egy hoditos orszag gazdajanak a honlapjat (egyaltalan honnan kellene hogy ez a valaki egyaltalan ismerje a honlapod??) atfesulve valamint hattererol infokat kideritve lepjunk oda ahol az a legjobban faj!? Szerintem kicsit tulreagaltad a dolgot. Ha azonban volt elozmeny is a levelezesben, akkor igy nemegeszen teljes es korrekt a tortenet... Masreszrol (maganvelemeny) ha az en fejemhez vagna valaki hogy ehenkorasz a *jatekon belul* legeloszor arra asszocialnek hogy a, o vagy valakije rakott ram szarazsagot es ezzel akarja burkoltan - kemenykedve ezt a tudtomrahozni b, gombombol - eplistambol kikalkulalta hogy ehezik az orszag. Lehet en vagyok naiv, de en ezekre gondolnek elsosorban. |
Quote:
Ugye így volt???? Nos akkor már meg is indokoltam az akkori kijelentésem.... Ha valaki megigéri a szövi társának, hogy segít a bajban és segít összetartani a szövit majd utánna ezt a szavát megszegi akkor vajon minek nevezzem??? Ha már felvetetted ezt a témát itt akor, hogy mások is lássák miről van szó a másik dolog ez volt: szöviben mindenki mindenét 50% -ra állította, hogy ha baj van akkor bár ki tudjon a másiknak a maximálisan segíteni. Szóltam, hogy légyszives te is tedd ezt. Te nemet mondtál és egyedül te húztál ki a szöviből, pedig megigérted segítesz összetartani a szövit és csak ezért léptem be a szövibe mert mindenbe számítottam rád. Hát cserben hagytál és megszegted az adott szavad! Ha nem így volt javits ki.... |
Quote:
|
Quote:
Joga van a témához hozzászólni az érintett másik félnek is. Tegye meg és mondja a szemembe ha én bármit is nem úgy írtam le ahogy volt. Állok elébe. Nekem még mindig meg van az a két ominózus levél aminek részemről semmi hasonló sértés nem volt sem az előzménye sem a következménye. Tehát az, hogy a honlapom vagy engem ismernek akár honnan az nem értem miért csak úgy lehetséges hogy a dolog neked sántítson???? Én most is állítom,hogy sosem léptem túl azt a határt ami álltal jogot formálhatott volna ilyen sértésre.... A levelet pedig nem fogom ide bemásolni még a te megnyugtatásodra sem mert még egy idézet miatt is rámszóltak. Ezért hát vagy hiszel nekem vagy sem ez már a te szuvenír jogod..... |
Ne haragudj de sztem nevet kellene változtatnod. Ilyesmire gondoltam: Don Castello Rodrigo Fernando Juan de Lopez Caro Armando Rosarella
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Soha nem fogom az íjjakat támadásnál 50%-ra állítani.;) Az adott problémát anno véleményem szerint rosszul közelítetted meg. Megbeszélés és vita helyett csak a magadét fújtad az én véleményemet figyelmen kívül hagyva. A helyzetet megfelelően kezelő tanácsokat adtam és rávilágítottam a probléma megoldásának több lehetőségére is. Erre Te csak azon próblémáztál, hogy miért nem viheted el az íjjaim 50%-át támadni.:D (A célpont is messzebb volt 2 körnél) Ráadásul szavamat sem adtam, csak ígértem.Az én értékrendemben a kettő különbözik, főleg ,ha az ígéretet feltételekhez kötöm. |
All times are GMT +1. The time now is 17:02. |