![]() |
Quote:
Azt nem szeretem, amikor valaki folyton maga alatt keres célpontokat, olyanokat akiknek kisebb az országa. |
Quote:
ha toli, akkor azért mert lenntről könnyebben összevissza verik a fejét ha nem bír magával. ha sereges, akkor szintén ezért, de akkor azért is mert kevesebbet zsákmányol. |
Quote:
max hülyék, ha lefele támadnak, de semmi joga nincs senkinek sem, hogy ebből morális kérdést csináljon - értem ez alatt a jaj, milyen rossz ember ez, hogy a kisebbet támadja! az inkább számít, hogy kisebb, vagy nagyobb sorszámút támad (karácsonyi licitet leszámítva) |
Quote:
|
Quote:
|
a hírnév alapján nem szabd senkit se megítélni, nem jelent valami sokat ilyen szempontból
nekem varisként volt 5. csop 2-300heki között olyan -4-5k hírnév egy kisebb szöviháború miatt, de a következő háború végére már kb 10k hírnév +ba bár néha nekem is szemet szúr ha egyeseknek milliós negatív hírnevü van:D |
Ha célpontot keresek mindig felettem keresek, vagy nagyon közel és alá bontok... de mégis -10k-s a hírnevem. csak mert volt 1 szöviháborúm lefele, és már kb 4-5. tolit kell megregulázni alattam, aki nehezen foglya fel, hogy óriást tolikkal ne bosszantson, mert haszna úgysincs...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:53. |