![]() |
Quote:
|
Quote:
Hazaérsz aztán pc-ről megkötöd. Szerintem fölösleges ez az ötlet,mert mnt-nél nem sok esélye van ,hogy valaki felbontja!Miért lépne valaki oda az mnt oldalra és hogy lehet véletlenűl felbontani? Quote:
Én nem nézegetem nap,mint nap az mnt oldalt,meg ha nézegetem is akkor se kattintok semelyik orira ,mert minek?? És mivel az orikra nem kattintok így nem is kattintok félre:) Ha meg egy mnt-t bontani akarok akkor meg csak látom ,hogy hova kattintok ott nem kell gyorsnak lenni:D Nem sors döntő,hogy mikor bontasz fel esetleg egy mnt-t! 1-2 kör ide vagy oda az nem számít:) (vagy 1-2 perc se számít) Szövinél annál inkább van esély rá,mert ha ott nem lenne a jelölő négyzet akkor már több tucatszor kiléptem volna a szövijeimből hisz néha megnézem az orijaikat sőőt nem néha hanem gyakran és elég sokszor kapkodva:D Akkor előfordúl,hogy véletlenűl a felbontásra kattintok és szerencsére nem lépek ki,mert ott a jelölő négyzet,de mnt-nél nem tudok semmit csinálni miért kattintanánk rá?Én ezt nem értem:rolleyes:Vagy hogy lehet 2 mnt közűl a rosszat felbontani:confused: |
Quote:
Valaki küld egy mnt-t és te felbontasz egy régit??:eek: Hát azért ahoz tudomány kell szerintem ,hogy ennyire félre nézze valaki. Ez nem olyan ,mint az építés hisz mnt-t nem csinálsz napi szinten többet vagy igen? |
Uhh meg még valami!
Hát külön részen vannak a frissen érkezők meg külön amik megvannak kötve! Elfogadásodra váró egyezmények A következő országok ajánlottak fel megnemtámadási egyezményt. Ha ezeket elfogadod, akkor őket nem támadhatod. Szóval itt megkötöd és egy kicsivel lentebb pedig amik megvannak kötve. Meglévő egyezményeid Jelenleg a következő megnemtámadási egyezményeid vannak érvényben. Ezek bármelyikét megszüntetheted. A kölcsönös egyezmények megszüntetése után azok még 24 óráig érvényben maradnak! Szóval mellényúlni elég nehéz vagy nem??:D |
Ezért furcsállottam én is a dolgot. Legfeljebb akkor lehet mellényúlni, ha az ember elkezdi felbontogatni a feleslegesnek ítélt mnt-ket, és véletlen felbont egy olyat is, amit nem kéne, mert a másik ori tulaja ideges természet, és sértésnek veszi:)
|
Quote:
Tiéd a szürke pöttyöm:D:D Én különben nagyon ritkán kötök mnt-ket,de ha kötök akkor azt csak a szintlépés bontja fel! Szóval hobbiból nem fogok se kötni se bontani;) |
Quote:
|
Quote:
A webfelületet webböngészővel éred el (mint például az opera), a wapos felületet wap-böngészővel, mint például a telefonod beépített wap-böngészője. |
Quote:
Ha valakinek nagyobb biztonságérzetet ad a jelölő négyzet, hát legyen. Sajnos sok olyan ori tulaj van, aki ideges termésuetű, és az ilyen véletlen bontásokat nem veszi jó néven.:confused: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:24. |