Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mi az a "játék nem rendeltetésszerű használata" ? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1792)

Remedy 05-13-2007 15:59

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 95936)
ezzel semmire sem mész, ha 1 árba teszed ki ...

a piacon 1 tételnek fog látszani...

:confused:

O, dehogynem... gondolj bele amikor 2 masodpercenkent er ki 1 tetel, amikor venni akarsz :)

Hóhér 05-13-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 95937)
O, dehogynem... gondolj bele amikor 2 masodpercenkent er ki 1 tetel, amikor venni akarsz :)

20 perc alatt csak bevásárolsz amit akarsz...

erre a 20 percre ráállítod az egyik klántársadat, vagy szövidet, hogy 1 tételt vegyen be f5+ enterrel ez bizonyos áron egyfolytában...

nem fog zavarni, mert ő kiveszi folymatosan előled azt az egy tételt, ugyanúgy ahogy kirakták...

;)

így 2 piacotokba kerül összesen, de ha nem elég a 20 perc, akkor is csak 2-2 piacotok megy el, fejenként, nem 1 országból...

Remedy 05-13-2007 16:41

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 95945)

erre a 20 percre ráállítod az egyik klántársadat, vagy szövidet, hogy 1 tételt vegyen be f5+ enterrel ez bizonyos áron egyfolytában...

nem fog zavarni, mert ő kiveszi folymatosan előled azt az egy tételt, ugyanúgy ahogy kirakták...

;)

így 2 piacotokba kerül összesen, de ha nem elég a 20 perc, akkor is csak 2-2 piacotok megy el, fejenként, nem 1 országból...

Ettol fuggetlen zavaro szerintem.... :)

TDK 05-14-2007 01:59

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 95351)
azért rengeteg egydarabos tételt kirakni lehet taktikai húzás is...

az, hogy valaki mennyit rak ki engem nem érdekel, én arról beszéltem mikor egyesével VESZ, pl 50* 1 szem gabonát, én meg egy hétig nézem wappon az eseményeket(és a telefonszámlám is egy vagyon lesz)

Pax Hungaricum 05-14-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 95945)

;)

Nem akarok belekontárkodni... De szerintem amikor észreveszed, hgo jönnek feléd sereggel, és már csak 1 kör, mire odaérnek, és modnjuk 9 perc van a körváltásig, BAROMI gáz az a 40 perc, mire te bevásárolod az íjászokat...

:D :p

Hóhér 05-15-2007 03:53

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 96206)
Nem akarok belekontárkodni... De szerintem amikor észreveszed, hgo jönnek feléd sereggel, és már csak 1 kör, mire odaérnek, és modnjuk 9 perc van a körváltásig, BAROMI gáz az a 40 perc, mire te bevásárolod az íjászokat...

:D :p

általában kv után szoktak távolozni, nem kv előtt pár perccel...

az vessen magára.

ettől függetlenül nem értem mire gondolsz f5 enternél ami kiért addíg 1 esével 200 db íjász az egy tételként fog jelentkeni, egybe megveszed .

amennyi ki ér 9 perc alatt 1-1 db nem hátráltat annyira, ha beveszik neked ugyanúgy f5 enterrel :)

ha van persze valamelyik szövid gépnél, illetve klántársad.

-Fegya- 05-15-2007 08:12

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 96300)
általában kv után szoktak távolozni, nem kv előtt pár perccel...

az vessen magára.

ettől függetlenül nem értem mire gondolsz f5 enternél ami kiért addíg 1 esével 200 db íjász az egy tételként fog jelentkeni, egybe megveszed .

amennyi ki ér 9 perc alatt 1-1 db nem hátráltat annyira, ha beveszik neked ugyanúgy f5 enterrel :)

ha van persze valamelyik szövid gépnél, illetve klántársad.

Nem is kell klántárs. Egyik ablakban f5 enter, másik ablakban normál vásárlás. :)

kg-- 05-23-2007 09:13

piac flood

Ha már nem szabad, lehetne éppen gátolni.
Nem hiszem, hogy sokakat megzakkantana, ha egy piacralépés alkalmával áruféleségenként max. 20-20 (csak példa!) tranzakció lenne bonyolítható.
Így egyértelmű lenne, hogy annyit szabad, amennyit lehet. Aki ezzel is tud taktikázni, tehesse.

Fransisco 05-23-2007 14:27

OFF (vagy talán nem is)

Az nem tartozik a játék nem rendeltetésszerű használatába, ha vki nem játéknak tekinti, Urambocsá' elkezdi komolyan venni? :confused:

No elég a lapos morgásból... :)

ON

All times are GMT +1. The time now is 20:36.