![]() |
Igéretemhez híven nem tudtam részt venni a versenyen:)
Igazán nem akarom sietettni a dolgot de mikor kezdődik a heti verseny. Meg akkor tisztázni kellene a szabályokat. ( ha már megtörtént akkor világosítsatok fel légyszi, Anyuék semmit se mondott erről:D ) Ja és ne csak profik jelentkezzenek, szeretnék néha nyerni is:) |
Quote:
eddig úgy láttam, hogy vannak jelentkezők minden tudásszintből, ezzel nem lesz gond.. és milyen szabályokra vagy kiváncsi? |
Nem most hétvégén volt a verseny? némileg össze vagyok zavarodva:(
A technikai dolgokra gondoltam elsősorban. Hány parti lesz egy héten, mennyi idő áll rendelkezésre a lejátszásához, mikor tudom meg kivel fogok játszani stb. Persze csak akkor kell ezen gondolkodni, ha már eljutott a dolog addig hogy egyáltalán ezek a dolgok aktuálisak. Ja é a jövőbe is látok: szombat 18 óra: a nagyobbik gyermek azt figyeli hogy mikor kezd el bürrögni az a szerkezet ott a szekrényben, mert akkor lehet játszani azzal az egéralakú valamivel, a kisebbik gyermek sír a pancsiért, asszony persze nem ér rá fürdetni, így a ház urának (ez vagyok én) a dolga a fürdetés, pedig végig arra gondol, hogy milyen jó is lenne most nyugottan sakkozni:mad: :D |
Quote:
egyelőre ez még csak egy gyors verseny, az egész szombaton zajlik. a későbbiek még passz, érdeklődéstől függ. fordulók száma passz, meglássuk hányan leszünk. öcsém azzal szórakozik, hogy 10 másodpercenként ki-be kapcsolja a gépet. a gép ennek nagyon örül ;) ha a fentiek ellenére időt tudsz szakítani a versenyre, akkor gyere;) |
FIGYELEM!
Eljött az utolsó utáni lehetőség, hogy jelentkezzetek a versenyre! Ha még van valaki, aki eddig nem jelezte indulási szándékát, az olvassa el az első hozzászólást, és ha kérdése van, azt itt tegye fel! (zöldekre nem tudok most válaszolni) |
Quote:
|
Quote:
|
Sok sikert mindenkinek! :)
Nekem elég volt ma 3 vereség (túl gyors ez nekem, fel se fogom mi történik, és már vége is a játéknak :D), meg 7-ig nem is érek rá sajna, majd talán valami követlezőn. |
Quote:
|
Quote:
nemsokára lesz végeredmény is.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:38. |