![]() |
Quote:
azonban segélynek mindenhol sok:) és gondolom, ha enyni a segély a tartalék a sokszorosa, bár ez nem biztos:) |
Quote:
Így aztán végképp érthetetlen, hogy hogy lehet _Shadow Kingdoms_ (#197605)-nak épp ennyi segélye, ha mégsem ez a maximum.. Vagy akkor - bár ez a maximum - a régi anarchos országokra, mint pl Oszama Bin Laden (#84947), ez nem vonatkozik. :confused: |
Ati nem tudom miért pont az én orimnak a segélyét mondta,fel sem figyeltem rá,amíg Zsáni be nem írta ezt.
és tudtommal segélynél is 2*32-1= 4.294.967.295 a max. |
Quote:
Tényleg 2.147.483.647 _Shadow Kingdoms_ (#197605) segélykerete, és ez pár nap alatt nem is változott (nőtt)? |
Egyik topicban olvastam róla hogy egyesek sörért gyűjtik az mnt-ket...:o
Most jön a segély gyűjtés sörért?:D |
No, minden csoportban egységesítve a segély maximuma 4.2 milliárdra.
|
Quote:
|
:)Sziasztok. Tudom hogy ez már egy régi topic, de már régóta foglalkoztat ez a "segély" téma, hogy hogyan is müködik.
Segély=nem kell vissza fizetni, jól gondolom?:D Ha elfogy a segély, akkor lesz még? Vagy ennyi volt, elhasználtad így jártál. Igaz még nekem nincs szükségem erre(mert még új vagyok) csak tisztába szeretnék lenni hogyan működik ha mégis kell. ui.: mielött azt válaszonátok hogy "súgó" meg "kereső" ezeket mind megnéztem, elolvastam, de erre nem találtam választ. Köszi előre is.:) |
Szintlépésenként 1millával nő a segyély értéke.
Ha vipes vagy, akkor a napi bónusz hozzáíródik a segélyhez is. |
Quote:
Tehát ha szint lépés előtt elfogy a segély de kellene akkor?Így jártál?:) |
All times are GMT +1. The time now is 12:07. |