Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Komikus sorozatok...avagy ki min kacag a legjobban :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=176)

Szigibabe 02-13-2006 16:31

Quote:

Originally Posted by 123
monthy python nagyon jo vigjatekokat csinál
a legjobb filmük
GYalog Galop

a Bryan elete is odatartozik, nem? nagyon faraszto... :D

123 02-14-2006 14:17

Quote:

Originally Posted by Szigibabe
a Bryan elete is odatartozik, nem? nagyon faraszto... :D

:D igen meg a erik a viking is:D
én mindig agyon röhögöm magam rajta

Toto 02-23-2006 15:16

Az Erik a Vikinget tavaly láttam színházban :)
Naon jó volt :D

Enkidu 03-04-2006 20:36

Nekem az abszolút etalon a Monty Python humora. Repülő Cirkusz összes és Watzak Szálló (Faulty Tower) abszolút kedvenceim. A filmek kicsit populárisabbak és nem olyan "tömények", de azért jók.

Sakkmester 03-05-2006 11:09

Jó a Monthy Pyton filmek, egyedül Az Élet Értelme c. filmjük nem volt annyira humoros, persze voltak benne jó jelenetek, de alapjába véve nem egy nagy was is das.

Enkidu 03-05-2006 19:00

Quote:

Originally Posted by Sakkmester
Jó a Monthy Pyton filmek, egyedül Az Élet Értelme c. filmjük nem volt annyira humoros, persze voltak benne jó jelenetek, de alapjába véve nem egy nagy was is das.

Az a legmélyebb és a legerősebb, számomra értékesebb, mint a Bryan és a Gyalog galopp együttvéve. Pont mert nem elsősorban a kikapcsolódásra megy, hanem komoly kérdéseket feszeget.

Római 04-04-2006 16:26

Quote:

kedvencem a Friends, azaz Jobaratok... legjobban Joey-t szeretem kozuluk, a butasagan jokat lehet nevetni! :)

Én is imádom őket.. :)
Az mekkora volt,amikor Chandler állandóan dobta a csajokat,mert nagy volt az orra a csajnak..stb stb..
Erre a végén Joey bíztatja,hogy nem csak Chandler ilyen..hanem ő is..mert egyszer randizott egy csaajjal,akinek hatalmas ádámcsutkája volt :D
Én ott néztem egy másodpercig..utána meg KO..visítottam a röhögéstől :D

Szigibabe 04-04-2006 17:21

Quote:

Originally Posted by Római
Én is imádom őket.. :)
Az mekkora volt,amikor Chandler állandóan dobta a csajokat,mert nagy volt az orra a csajnak..stb stb..
Erre a végén Joey bíztatja,hogy nem csak Chandler ilyen..hanem ő is..mert egyszer randizott egy csaajjal,akinek hatalmas ádámcsutkája volt
Én ott néztem egy másodpercig..utána meg KO..visítottam a röhögéstől

es azt a reszt lattad, mikor Joey elment egy randira (na jo, bittos lattal joparat, mert ugyebar o a nagy nocsabasz... :) de az a lenyeg, hogy etterembe mennek, es a csaj atnyul Joey tanyerjaba es abbol eszik!!! masnap mondja a tobbieknek, hogy mi tortent, es egyedul asszem Ross nem vagja, hogy mi van... "Joey NEM OSZTOZIK A KAJAN!!!" igy kiabalja... de angolul jobb... "JOEY DO NOT SHARE FOOD!!!" es vagja hozza a fejet, hogy hat hogy nem lehet ezt erteni... nagyon allat :D
meg meg azt gyorsan, mikor vegre a Ross becsajozik ezzel a nagyon gyonyoru szoke haju topmodell alkatu lannyal... elmennek a randira, es az est vegen a csaj felhivja a lakasara... es mikor bemennek, egy hatalmas kupleraj van odabent!!! Az milyen durva!!! A Ross nem mer leulni sehova... meg a csaj megszolal, hogy ovatosan lepkedjen, mert a horcsogjet mar egy par napja nem latta, kezd is aggodni erte!!! :D

Szigibabe 04-04-2006 17:22

amugy most itt kezdodik a masodik sorozata egy angol korhazas allatsagnak, az a cime, hogy Green Wing.
aki szereti az angol teljesen elvont humort, annak meleg szivvel tudom ajanlani... az elso sorozat tavaly ment le, es a vegen mar en is megszerettem :D

Római 04-05-2006 13:51

Quote:

es azt a reszt lattad, mikor Joey elment egy randira (na jo, bittos lattal joparat, mert ugyebar o a nagy nocsabasz... :) de az a lenyeg, hogy etterembe mennek, es a csaj atnyul Joey tanyerjaba es abbol eszik!!! masnap mondja a tobbieknek, hogy mi tortent, es egyedul asszem Ross nem vagja, hogy mi van... "Joey NEM OSZTOZIK A KAJAN!!!" igy kiabalja... de angolul jobb... "JOEY DO NOT SHARE FOOD!!!" es vagja hozza a fejet, hogy hat hogy nem lehet ezt erteni... nagyon allat :D
meg meg azt gyorsan, mikor vegre a Ross becsajozik ezzel a nagyon gyonyoru szoke haju topmodell alkatu lannyal... elmennek a randira, es az est vegen a csaj felhivja a lakasara... es mikor bemennek, egy hatalmas kupleraj van odabent!!! Az milyen durva!!! A Ross nem mer leulni sehova... meg a csaj megszolal, hogy ovatosan lepkedjen, mert a horcsogjet mar egy par napja nem latta, kezd is aggodni erte!!! :D

Elég sokat láttam,de azért van jópár,amit nem :S
jaja..asszem a sültkrumpit eszi meg..Joey meg tökre kiakad rajta :D
Igen valami rémlik XD

All times are GMT +1. The time now is 05:48.