![]() |
Üdv ez off, de lenne egy kérdésem álltalánosságban: vagyis, hogy a megbeszélések közül mi kerülhet a "megfontolás alatt álló" topikba? Ezt Ati dönti el és rakja át, vagy van valami egyéb egzakt feltétel is amit teljesíteni kell? (Bocs, ha buta a kérdés. :) )
|
Quote:
|
Köszi a választ! :)
Csak még Ati nem szólt hozzá, hogy neki mi a véleménye a statisztikákról a Hódon bellül. :) (Remélem azért megtudjuk. ;)) |
Jó ötlet!
Nekem tetszik, érdekes, de talán haszna is van. Szeretem a statisztikákat, én folyton készítgetek mindenféléről :p :p :p
|
Tessenek szavazni kedves regisztrált topik olvasók, hogy kinek mi a véleménye! :) Mivel nem sok az új hozzászólás, akkor legalább a szavazatok gyűljenek. ;)
|
Sziasztok
Nekem tetszik a statisztikai oldal ötlete. Jó lenne a hódon belül, de jó lenne itt kint a külső fórumon is egy külön topikban. A sokat látogatott elfes topikok miatt haraptam rá a témára. :) A 1-2-3 napos termelési statisztika szerintem nem igazán jó, épp a tőzsdézés miatt. Nem szabadna befolyással lennie a csoport napi kereskedésre, inkább a hosszabb távú trendeket kellene mutatnia. Ezért heti 1 frissités elég lenne. A nem piaci jellegű infók akár napi frissítésüek is lehetnének. (felfedezett föld, stb.) Amivel feltétlenül kiegészíteném az a csoportokon belül a fajok aránya, százalékosan. Engem ez mindig érdekelt, és bár saccolni lehet, jobb a tényekre alapozni. |
Quote:
egyszerűbb lesz ha valaki nyít majd egy topicot, ahova becsalogatjuk Atit, és megkérjük, hogy ha van néha egy kis szabad ideje, dobjon meg minket egy két statisztikával:D habár mondták már mások, hogy van ilyen topic, akkor viszont azt kellene fölfrissíteni ;) |
Quote:
|
Quote:
ezzel kevertem :p itt csak a fórumról van sajnos (legalább is azon a pár oldalon amit gyorsan megnéztem:D) |
Én már szavaztam egy ideje,most van időm hozzászólni is;)
Elsősorban mindenképp érdekesnek találnám,énis szeretem a statisztikákat,de lehet,hogy aztán kiderülne belőle vmi hasznos info is egy-egy esetben...sztem mindenképp érdemes lenne bevezetni a játékba...;) |
All times are GMT +1. The time now is 03:35. |