Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Statisztikak (atlag-penz csoportonkent) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1759)

Silence 05-06-2007 17:43

Üdv ez off, de lenne egy kérdésem álltalánosságban: vagyis, hogy a megbeszélések közül mi kerülhet a "megfontolás alatt álló" topikba? Ezt Ati dönti el és rakja át, vagy van valami egyéb egzakt feltétel is amit teljesíteni kell? (Bocs, ha buta a kérdés. :) )

Valezius 05-06-2007 17:46

Quote:

Originally Posted by Silence (Post 92967)
Üdv ez off, de lenne egy kérdésem álltalánosságban: vagyis, hogy a megbeszélések közül mi kerülhet a "megfontolás alatt álló" topikba? Ezt Ati dönti el és rakja át, vagy van valami egyéb egzakt feltétel is amit teljesíteni kell? (Bocs, ha buta a kérdés. :) )

Pontosan Ati dönti el egyszemélyben.

Silence 05-06-2007 18:42

Köszi a választ! :)
Csak még Ati nem szólt hozzá, hogy neki mi a véleménye a statisztikákról a Hódon bellül. :) (Remélem azért megtudjuk. ;))

glanyi 05-06-2007 19:07

Jó ötlet!

Nekem tetszik, érdekes, de talán haszna is van. Szeretem a statisztikákat, én folyton készítgetek mindenféléről :p :p :p

Silence 05-06-2007 22:04

Tessenek szavazni kedves regisztrált topik olvasók, hogy kinek mi a véleménye! :) Mivel nem sok az új hozzászólás, akkor legalább a szavazatok gyűljenek. ;)

Artúr 05-08-2007 09:35

Sziasztok

Nekem tetszik a statisztikai oldal ötlete. Jó lenne a hódon belül, de jó lenne itt kint a külső fórumon is egy külön topikban. A sokat látogatott elfes topikok miatt haraptam rá a témára. :)

A 1-2-3 napos termelési statisztika szerintem nem igazán jó, épp a tőzsdézés miatt. Nem szabadna befolyással lennie a csoport napi kereskedésre, inkább a hosszabb távú trendeket kellene mutatnia. Ezért heti 1 frissités elég lenne. A nem piaci jellegű infók akár napi frissítésüek is lehetnének. (felfedezett föld, stb.)
Amivel feltétlenül kiegészíteném az a csoportokon belül a fajok aránya, százalékosan. Engem ez mindig érdekelt, és bár saccolni lehet, jobb a tényekre alapozni.

Andrew 05-08-2007 10:04

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 94161)
Sziasztok

Nekem tetszik a statisztikai oldal ötlete. Jó lenne a hódon belül, de jó lenne itt kint a külső fórumon is egy külön topikban. A sokat látogatott elfes topikok miatt haraptam rá a témára. :)

A 1-2-3 napos termelési statisztika szerintem nem igazán jó, épp a tőzsdézés miatt. Nem szabadna befolyással lennie a csoport napi kereskedésre, inkább a hosszabb távú trendeket kellene mutatnia. Ezért heti 1 frissités elég lenne. A nem piaci jellegű infók akár napi frissítésüek is lehetnének. (felfedezett föld, stb.)
Amivel feltétlenül kiegészíteném az a csoportokon belül a fajok aránya, százalékosan. Engem ez mindig érdekelt, és bár saccolni lehet, jobb a tényekre alapozni.

egyszerűbb lesz ha valaki nyít majd egy topicot, ahova becsalogatjuk Atit, és megkérjük, hogy ha van néha egy kis szabad ideje, dobjon meg minket egy két statisztikával:D
habár mondták már mások, hogy van ilyen topic, akkor viszont azt kellene fölfrissíteni ;)

Valezius 05-08-2007 11:13

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 94199)
egyszerűbb lesz ha valaki nyít majd egy topicot, ahova becsalogatjuk Atit, és megkérjük, hogy ha van néha egy kis szabad ideje, dobjon meg minket egy két statisztikával:D
habár mondták már mások, hogy van ilyen topic, akkor viszont azt kellene fölfrissíteni ;)

Nincs ilyen topic, nyitni kell egyet, rajta :)

Andrew 05-08-2007 13:57

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 94283)
Nincs ilyen topic, nyitni kell egyet, rajta :)

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1072

ezzel kevertem :p
itt csak a fórumról van sajnos (legalább is azon a pár oldalon amit gyorsan megnéztem:D)

System 05-08-2007 15:21

Én már szavaztam egy ideje,most van időm hozzászólni is;)
Elsősorban mindenképp érdekesnek találnám,énis szeretem a statisztikákat,de lehet,hogy aztán kiderülne belőle vmi hasznos info is egy-egy esetben...sztem mindenképp érdemes lenne bevezetni a játékba...;)

All times are GMT +1. The time now is 03:35.