![]() |
Quote:
A veszteségei ugyanakkorák lennének mint most a játákban csak a győztes fél egy kis + kapna. |
Az újonc megtanulná hogy nem lehet üres az orija. (mondjuk én fentebb is láttam már jópárszor üres országot) A veszteségei ugyanakkorák lennének mint a mostani játékban, csak a győztes fél kapna egykis +zsákmányt.
|
Quote:
ami a 73.-ik körébe lép ekkor egy ork ország tulajdonosa fullosan vegyük pl. hogy tanyafree jó sok serege van a kis orinak van a legjobb esetbe 200 íjásza fogjuk rá toronyban meg pár varija tolija és az orkos átgyalogol rajta 8* te örülnél ? ha a 75.-ik körödbe így kezdenél ?:) |
Quote:
|
Quote:
|
De akkor még olyan kis csíra országok vannak, nem nagyon szekálják egymást.
És ha a 1000-1500 elitet 8 részre vágnák akkor az bebukik 200 tornyos íjász ellen. Meghát azért a pontlista közelebb hozza a hozzád hasonló ellenfeleket a hozzádképest gyengék meg ott vannak az alján. Meghát mint mondtam a VESZTESÉGEK NEM VÁLTOZNAK! |
És a 200 íjászból mit hoznál? A veszteség valami arányát, kb. 8*1 íjászt?
Szerintem ez lesz a legkisebb gond egy 8 sereges támadásnál. Ja az ötletet meg ellenzem! Mellesleg 200 hektáron egy kimaxolt ork nem 1000-1500 elittel rendelkezik;) |
Quote:
|
Quote:
De az már nem is igazi ork. :D |
Quote:
De az is l |
All times are GMT +1. The time now is 12:41. |