Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Véres hadjáratok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1750)

-(0Kristóf0)- 05-02-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92021)
aha pl. 5. szinten 8 tábornokos ork 8 sereggel ugrana az ujoncokra :) lennél a helyébe??? (az ujoncnak)

Az újonc megtanulná hogy az ori nem maradhat üres.
A veszteségei ugyanakkorák lennének mint most a játákban csak a győztes fél egy kis + kapna.

-(0Kristóf0)- 05-02-2007 14:31

Az újonc megtanulná hogy nem lehet üres az orija. (mondjuk én fentebb is láttam már jópárszor üres országot) A veszteségei ugyanakkorák lennének mint a mostani játékban, csak a győztes fél kapna egykis +zsákmányt.

Dragi 05-02-2007 14:36

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 92025)
Az újonc megtanulná hogy nem lehet üres az orija. (mondjuk én fentebb is láttam már jópárszor üres országot) A veszteségei ugyanakkorák lennének mint a mostani játékban, csak a győztes fél kapna egykis +zsákmányt.

nem értettél meg egy friss 3 napos orira gondolj
ami a 73.-ik körébe lép
ekkor egy ork ország tulajdonosa fullosan vegyük pl. hogy tanyafree jó sok serege van a kis orinak van a legjobb esetbe 200 íjásza fogjuk rá toronyban meg pár varija tolija és az orkos átgyalogol rajta 8* te örülnél ? ha a 75.-ik körödbe így kezdenél ?:)

Kutyuleee 05-02-2007 14:39

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92026)
nem értettél meg egy friss 3 napos orira gondolj
ami a 73.-ik körébe lép
ekkor egy ork ország tulajdonosa fullosan vegyük pl. hogy tanyafree jó sok serege van a kis orinak van a legjobb esetbe 200 íjásza fogjuk rá toronyban meg pár varija tolija és az orkos átgyalogol rajta 8* te örülnél ? ha a 75.-ik körödbe így kezdenél ?:)

én igen, mert tudnám ki lenne az 1. célpont miután maxoltam magam:D:D

Dragi 05-02-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 92027)
én igen, mert tudnám ki lenne az 1. célpont miután maxoltam magam:D:D

jó de az te vagy :p:p:p

-(0Kristóf0)- 05-02-2007 14:57

De akkor még olyan kis csíra országok vannak, nem nagyon szekálják egymást.
És ha a 1000-1500 elitet 8 részre vágnák akkor az bebukik 200 tornyos íjász ellen. Meghát azért a pontlista közelebb hozza a hozzád hasonló ellenfeleket a hozzádképest gyengék meg ott vannak az alján.
Meghát mint mondtam a VESZTESÉGEK NEM VÁLTOZNAK!

Colony 05-02-2007 15:07

És a 200 íjászból mit hoznál? A veszteség valami arányát, kb. 8*1 íjászt?
Szerintem ez lesz a legkisebb gond egy 8 sereges támadásnál.
Ja az ötletet meg ellenzem!

Mellesleg 200 hektáron egy kimaxolt ork nem 1000-1500 elittel rendelkezik;)

Remedy 05-02-2007 15:20

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 92036)
És a 200 íjászból mit hoznál? A veszteség valami arányát, kb. 8*1 íjászt?
Szerintem ez lesz a legkisebb gond egy 8 sereges támadásnál.
Ja az ötletet meg ellenzem!

Mellesleg 200 hektáron egy kimaxolt ork nem 1000-1500 elittel rendelkezik;)

Hanem 0val :)

Valezius 05-02-2007 15:30

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 92043)
Hanem 0val :)

Attól még, hogy elitet tart lehet orknak nevezni, meg szerintem ráillhet a kimaxolt szó is. :D
De az már nem is igazi ork. :D

FJORD 05-02-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by -(0Kristóf0)- (Post 91883)
Üdv mindenkinek!
Mivel a HÓDÍTÓ egy középkori világ, ezért ilyenkor mindég voltak hadjáratok.
Na szóval régen egy hadjáratban a földszerzés mellet volt egy bizonyos mértékű zsákmányszerzés/deportálások stb... Arra gondoltam hogy földszerzésnél és fosztogatásnál a győztes fél szereznhetne foglyokat. Ezek elitek/varik/tolik meg ilyenek. Ezeket a foglyokat behurcolják az oridba :) És itt jön a játékba egy új épület is a BÖRTÖN! A foglyokat a börtönbe vetik és addig tárolhatod itt őket amíg el nem adod a rabszolgapiacon :) Persze a foglyokért csinos summát kapnál. A börtön mondjuk fából és kőből épülne fel és annyi fogoly férne bele mint mondjuk a templomba (persze ezt úgy is Ati fogja eldönteni, ha egyáltalán tetszeni fog neki :rolleyes: )
A mészárlásnál nincs fogoly, hisz ott az a cél mindenki meghaljon!! És ez van a pusztításnál is. Nincs igazam? :)
A börtönt betenném a piac helyére hisz köztudott hogy az tök fölösleges épület.
Senkisem használja (én úgy látom)
Várom a hozzászólásokat és HA lehet ezzel csalni, vagy megbontaná a játék rendjét akkor nyissátok fel a szemem hogy hogyan :D

Ebben az esetben a hulla elveszítené az előnyét, aki meg sikeresen támadna az még többet kapna. Csak úgy támogatnám, ha külön lehetne támadni az országot foglyokért, tehát nem a földszerzéssel párhuzamosan kapnád. Így viszont jó ötlet. Esetleg tolvajok is rabolhatnák mint az embereket. Bár az biztos felforgatna egy csomó mindent.
De az is l

All times are GMT +1. The time now is 12:41.