Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hadis Törpök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1733)

Valezius 05-02-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 92047)
Barmikor manipulalhatod a piacot, hogy erdemes legyen banyakat tartanod.

Elvileg persze, de ha új orival ötödiken először vagy topban, akkor nincs rá pénzed, másrészt jó sok kezdő törpi van, vagy más bányás ország (legalábbis v-ben), szóval szerintem ez nem olyan egyszerű dolog...

Szecsa 05-02-2007 15:29

Ki beszelt egyszerusegrol? :)
De uj orival ritkan jutsz el a toppig egyebkent....a kezdoknek meg jo, ha dragabban adhatjak el a cuccaikat.

Valezius 05-02-2007 15:32

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 92051)
Ki beszelt egyszerusegrol? :)
De uj orival ritkan jutsz el a toppig egyebkent....a kezdoknek meg jo, ha dragabban adhatjak el a cuccaikat.

Új ori és új játékos nem keverendő össze. :) (előbbi amikor felér a topba, mert ha fel akar, akkor fel fog, nm fog annyi tartalékkal rendelkezni, hogy manipulálja a piacot) Utóbbiról meg annyit, hogy nem értem, miért adja el valaki 10-ért a fémet, semmi értelme, ha loptam is inkább hagytam veszni, minthogy 10arayért eladjam. :)

Szecsa 05-02-2007 15:38

Sok kezdo jatekosnak sokat szamit a 10-es aron eladott 5-6 ezer fém.
Hiszen tud belole venni nyersanyagokat epitkezni, vagy valamennyi tekercset.
De ne terjunk el a tematol :) Remedy valaszat varom ;)

Remedy 05-02-2007 15:49

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 92008)
Egy jo szoviben a torpe nem erositi a szovetseget, hanem gyengiti.

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 92041)
Hadis törppel? Várj, várj.
Termelő-hadis meg a hadis szamomra nem ugyanaz...
Ha van bányája, akkor hasznos lehet, de nem 5. szinten.
Azt hiszem, a barátunk 450 hekiről beszélt, oda szerintem nem kell hadis-termelő igen, vagy igen?

Igen, oda nem kell (bar mintha lenne 5. szintu csopi, ahol 2k felett van a nyers, oda akar lehet is). En a fent (ujra) emlitett mondatra ertettem, hogy igy feketen-feheren kijelentve ezt nem tartom igaznak. :)

Szecsa 05-02-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 92055)
En a fent (ujra) emlitett mondatra ertettem, hogy igy feketen-feheren kijelentve ezt nem tartom igaznak. :)

A srac beirasara reagaltam :)
Lattam mar 4 hadis-termelo torpet szoviben, akik allandoan pusztitottak 3. szinten...

Cyby_ 05-02-2007 16:59

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 92057)
A srac beirasara reagaltam :)
Lattam mar 4 hadis-termelo torpet szoviben, akik allandoan pusztitottak 3. szinten...

És egy toli,vari,2hadis szövi nem szedte öket darabokra?

Kill 05-02-2007 17:52

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 91219)
5. szinten ritkán éri meg a törpe, 4.ben több értelme van. elsősorban a legtöbb a piacon a kő a legdrágább, aztán a fa. ilyen szellemben tartsd meg a bányákat. de egy 10-12% összterületből elég elsz szerintem

Az a fránya kő milyen drága..:(

Szecsa 05-02-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 92064)
És egy toli,vari,2hadis szövi nem szedte öket darabokra?

csak lattam oket :) nem neztem az esemenyeiket.

-Ede- 05-10-2007 14:10

olvasgattam a hsz-eket,és azt látom h mindenki az agyag bányákat bontaná és bár eddig sose írtam, erről úgy hiszem leírom a véleményem
én jártam olyan csoportban(talán 4.szinten)ahol ugyan az agyag olcsó volt viszonylag(pár százas áron)de ha valakit komolyan szétvertek a topban, és az építkezni kezdett az agyag a piacról pillanatok alatt elfogyott, vagy felment csillagászati összegre
szvsz figyelni kell a piacot, mert van h a fa nem ér semmit és ez mind csoport függő, nem szabdna álltalánosítani

All times are GMT +1. The time now is 19:00.