![]() |
tükör faj?
szerintem nézd meg milyen bonusz-maluszt kap az elf és mit az ork totál nincs egyensúlyban... |
Quote:
|
Csak halkan megjegyzem Az orknak, nincs alapból +20% védelme mindenre.
Az elf elég tápos így is. Az orkok közül is csak kevés tudja átütni, azt a keveset meg bírja má' elviselni! Ami mindezt tetőzi az a "fantomsereg". Szvsz az elfnek elég a +20%. 0 sereges elfek rohangálnak, mert kevesen merik őket beütni. Eddig is +20% volt az elfek védőereje, és szerintem elég jól elvannak, nem kell még csak úgy +10%-ot adni nekik:p |
Mellesleg, nem elffel játszom! :o
|
Quote:
de a kb elf előtte utánna szépen gyújtogat renget szárazviharozik... szal vered seregben ha vered... de ő ver téged variban toliban ugyanakkor simán... |
az elf cserében mit áldoz a védelemért?:)
mert az ork az ütőerejéért cserébe seregelhető, tolizható (de baromira), és minden jöttment beártja. |
30% ork tábornok barak teli lóval felfele:562,16 (tudósnak 533,71)
15%elf tudós barakk 15% tornyos ijjal:617,526 ez 20% elf védelmi bónusszal számolva vérszomj/védelem vari nélkül. hát nem tudom miért sirnak az orkok... jah és hogy emlitve lett az óriás hogy majdnem olyan mint az elf: 15% óriás tudós barakk 15%tornyos ijjal: 508,599 gnómnál : 544,05 vagyis látható hogy messze a erősebb az elf védelme mint az óriásé vagy a gnómé most is, és erősebb egy azonos élezetségü ork tábi támadóerejénél |
Quote:
de akkor csak fedezgessen szépen, kapjon támadó maluszt és ne tudjon ártózni gyújtogatni ennyi |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:37. |