Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Katonai morál feltornázása... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=172)

Toto 02-07-2006 17:53

:D
Nyissatok már egy olyan topicot is, ami arról szól, hogy:
"bebe, én tudom a lottószámokat, de nem mondom meg:p :p "
:)

Remedy 02-07-2006 19:48

Quote:

Originally Posted by director
:) igen, védelem alatt is van egy trükk.. de mégjobb hogyha azt kombinálod a morál belengetésével, úgy simán felmegy 100ra és ott marad is egy darabig..:)

arra gondolsz hogy ha van par kocsmad kiteszed osszes sereged a piacra?

TM Laci 02-07-2006 21:20

Quote:

Originally Posted by Xeper
Lehet hogy jól tudod, de a megfogalmazás eléggé hibás volt... (lehet hogy az volt a baj, hogy a te konkrét esetedre írtad le)

Már írtam hogy nem kelene szerintem több részletet elárulni... próbálgassa mindenki maga az eddig elhangzottak alapján... mindenki aki vállalja a kockázatot az alacsony morálos időre :)

ok, többet nem árulok el:)...

TM Laci 02-07-2006 21:22

Quote:

Originally Posted by Mephisto
Keress egy másik varis országot. Mérjétek fel éplistára, Te meg gömböld le.
Kezdj egy kicsit átépülni, bonts le pár tornyot, helyére mehet a barakk.
Majd ijat lecseréled lóra, de csere elött hívsz át segítséget.
Majd elmész ütni. Figyeltek mint a "gép".
Ha jól csináljátok, és mondjuk este, amikor a többség alszik, akkor bemegy az ütés és haza se kisérnek.
Ehhez persze pénz kell, meg egy jó varis, meg egy gyenege ország.:)
de láttam én már varis orit 75%-on...

hát ez eléggé érdekes, de mindegy...4 szint alat max egyszer kétszer jön össze ez, hogy sok pénze van egy varisnak, és talál egy gyenge orit:P

Lepidus 02-07-2006 22:03

nekem varis orim van és bárkit legömbölök..95% alá ritkán megy morál..:p

director 02-07-2006 23:55

Quote:

Originally Posted by Remedy
arra gondolsz hogy ha van par kocsmad kiteszed osszes sereged a piacra?

például:).. és mint mondtam, belengetéssel duplapluszjó. :)

Mephisto 02-08-2006 08:27

Quote:

Originally Posted by TM Laci
hát ez eléggé érdekes, de mindegy...4 szint alat max egyszer kétszer jön össze ez, hogy sok pénze van egy varisnak, és talál egy gyenge orit:P

Természetesen ezt nem az 5. szintre értettem, ahol nincs sereg se a paicon, vagy ha van, akkor stabil 50k az ára. Ott ez természetesen nem megy. De lehet még a topban is olyan országot találni, ahol pl 500 katonai egysége van valakinek. Ha Te tornyos ijász vagy, akkor h tartasz 300-400 lovat, akkor ezeket simán átütöd a hadisaid segítségével... Szóval lehet morált növelni minden orival, csak akarni kell...

Milán™ 02-11-2006 21:00

megcsináltam a belengetéses módszert felisment 100-ra sikeresen foglaltam is földet de a morál mégis elindult lefele:mad:

Xeper 02-11-2006 21:15

Quote:

Originally Posted by Milán™
megcsináltam a belengetéses módszert felisment 100-ra sikeresen foglaltam is földet de a morál mégis elindult lefele:mad:

Hát beton 100%ot nem lehet csinálni, hiszen 75%hoz húz...

De most már kevés ütéssel megtartod a magas morált...meg eleve meg fog akadni 90% körül, nem megy vissza 75%ra

elod1900 05-14-2006 23:26

egy bátor ember

Quote:

Originally Posted by Lepidus
ez a szerver nem kóser..az össze jó cuccot,amit eddig alig valaki tudott/rájött mindenkinek elmondjátok..hagyjátok már abba..léccíves.nem az h sajnálom tőlük,de szeretnétek ha mindenki tudna minden kis apró trükköt?akkor semmi előnye annak aki régóta sé okosan jáccik és esetleg rájöt..aki tuggya tuggya aki nem az jöjjön rá vagy érdemelje ki h valaki elmondja neki,de h így elmondjátok..EZ LOL..léccíves:mad:

Gratulálok, ritkán látok ekkor gyökeret már azt hittem, hogy kihaltak. Köszi az élményt és tarsd meg a béna kis oridnak a trükjeidet szügseged lesz rá.

All times are GMT +1. The time now is 21:10.