![]() |
És akkor törp orira mit ajánlotok?Mert azt láttam,hogy pl.:a raktárkulcs szerintetek nem kell.Miért?
|
Quote:
Természetesen: védelem, tiszta az alap Az mp attól függ, hogy várható-e egy-egy ellentámadás A reg: Meg attól, hogy mennyit szoktál varázsolni |
Ez érthető.És mondjuk ha én hadis vok,mennyi mágust tartsak ahhoz,hogy fenn tudjak tartani anniy varit amit azért illene,de megőrizzem a harci értékem is?:confused:
(Természetesen most ugy értem,hogy megéri sokat tartani hozzá,fontosak ezek a varik,vagy inkább a seregeket válasszam,mert ezekhez annyi vari kell amit egy hadis nehezen tudna fenn tartani különböző okok miatt.pl:rúna) |
Mert tiszta sor hogy annyi varit biztos tartok,hogy egy vérszomjat bármilyen körülmények között feltegyek ha csatába megy a sereg.De a védelemmel már most is gondom van.1 körre ugyan 99% kal felteszem,de 6körre már nem nagyon megy.Tartsak több varit vagy próbálgassam inkább kevesebb köreökre mint 3 vagy ilyesmi.Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
|
A rúna nem számít, azt olcsón lehet venni. Ha hadis vagy szerintem az az érdekesebb, hogy a száraz-viharokat mennyi idő alatt tudod leszedni magadról.
Én mindenképpen ajánlanék minimum 8% templomot, de én 10%-ot tartanék. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintetek melyik a legjobb varis faj??
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:24. |