![]() |
Quote:
Hapi-hapi, te nem Lik-lak vagy álnéven?:) Nem láttam olyat a súgóban, hogy tolizni csak emberrel vagy fél-elffel lehet. Attól, hogy ezek a lent megszokott tolis fajok, a hullán kívül mindegyik tud lopni több-kevesebb hatékonysággal. A-ban is van egy rakás toliakció, attól még elfér 60% barakk mondjuk a gnómnál, és nem lesz kifejezett tolis ori. Egy másik topicban Remy írta, hogy mikor az orkjával már unta az elfek gyújtogatását átépített, és visszagyújtott. Szal ott az ork tolis... |
Quote:
tovabbra is varnam az erveket-ellenerveket. |
Nagyon egyszerű ez. Amit meg tudsz most is csinálni azért ne újítsunk már. Most is tudsz gyorsan lopni már le is írták hogy innentől kezdve nem értem mi értelme ennek a gombnak. Számoló progit esetleg tegyünk a hódon belülre? Mert ki lehet számolni papiron is de ez csak kényelmi módosítás lenne. Ugyanmár!
|
:):
Nincs azonosság.:)
Egy igazi tolisnak azért tolvajai vannak szerintem túlnyomó részben, de legalább annyi, hogy a védelme már ne legyen olyan erős, hisz fel kell áldozni ezért.:) Ellopkodok én eme funkció nélkül is, de szerintem ez egy jó ötlet volt. Persze, akinek nem "függ" ettől a "megélhetősége", annak nem jelent sokat.:) |
Quote:
Igazabol eddig nem volt olyan ellenerv ami megakadalyozhatna azt hogy ez bekeruljon a jatekba, onnantol meg mar ugyis Atin mulik, hogy milesz vele... |
Quote:
most is lelehet lopni valakit akár 12kattintással is kv elött 10mpel, csak gondolkodni kell hozzá... ráadásul hogy emlitetted a rengetést, van pár baromi nagy különbség, a 2között... egy rengésnél lerombolsz pár épületet, "1-2"katit kirak a HT piacra annyit azért nem gyengit le, drága nyersis csoportban inkább anyagi kár... ha viszont körváltás elöttkitekizel valakit akkor az emberei,katonái 15-20%-a elmegy ráadásul katonailag is ennyit gyengül úgyhogy nem tom melyik nagyobb kár, nem hiszem hogy 1ori tudna annyit rengetni hogy ennyivel gyengitse a kérdéses orit |
Quote:
|
Quote:
sokat számit az a pár mp plussz... esélytelen lenne így potolni a tekit kv elött még ha az oriban is vagy |
tehat ez az egy ellenerv ami talan megallja a helyet
akkor nezzuk, vajon telleg olyan nagy kulonbseget jelentene-e az, hogy kevesebb kattintas kellene valakinek a kitekizesehez? Ugyanezt teszem azt eddig az utolso 20 masodpercben csinaltak meg, most az uccso 10-ben fogjak... mar ha valakinek persze vannak olyan idegei hogy ezt bevallalja, eleg egy kicsi lag, es mindjart kutbaugrott a terv... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:12. |