![]() |
Quote:
Lenne egy újabb kérdésem. Én már feljutottam a 4/L-be. albitársam, még az 5/W-ben van. Ő is feljutás elött áll. Ha fellép 4/L-be, akkor mi az általános teendő? Ugynaúgy a sajátgépén játszik, és én is a sajátomon. Router van, és chello-s net. Egymás belépő kódját nem ismerjük, soha nem babrálunk a másik gépén. Max, amit hálózaton megoszt. Jelenleg több pontja van mint nekünk, és szerintem be fogjuk előzni. Tehát kb 1 helyen leszünk. Arra mindenképpen figyeljünk, hogy ne legyen közös célpont? Csak ez meg macera, mert amúgy azt se tudom hogy mit csinál, és akkor mostantól, majd egy listát kell átadni, hogy ez és ez tilos célpont? Illetve abba se vagyok biztos, hogy erre egyáltalán figyelnünk kellene. Ugyanis, nem tudom emlékszel-e rá, de én a bátyámmal vagyok egy szöviben. És ha itthon vagyunk, azt mondtad csak arra figyeljünk, hogy nehogy azonos gépen lépjünk be az országainkba. És persze, hogy mindenki a saját oraszágát irányítsa és gondozza. Igaz, idén én most vagyok elösször itthon, és bátyám most nincs itt. Tehát ez nem rendszeres alkalom. De az a lényege, hogy azt mondtad, indíthatunk közös támadóakciókat is akár. Ez így is volt, és nem is volt belőle problémánk :) Köszi a választ előre is! |
Quote:
Ha az albitársaddal külön gépről játszotok, akkor abból nem nagyon lehet probléma, feltéve, hogy valóban be van tartva, hogy egymás gépéről soha, egymás országába soha. A bátyád... Ő egy harmadik gépről játszik? Ha igen, akkor nem gond. Ha arról, amiről az albitársad, akkor az nem túl szerencsés, ilyenkor nekik nem lehet közös célpontokat támadni semmiképp, akkor ezt egyeztetni kell. |
Quote:
Bátyám teljesen más gépről, teljesen más városban játszik. :) Annyi, hogy bátyám a szövim, de néha ugye haza megyünk a szülőkhöz, és akkor 1 ip címről játszunk, de külön gépről. Ez havonta 2-3 nap. kb. De ezt már korábban megbeszéltük, hogy ebből nem lehet probléma. :) Akkor albitársammal se kell egyeztetni, hogy melyik célpontokat támadjuk? Ennek nagyon örülök. Mert tök macerás lenne mindig mondogatni, hogy ezt és ezt nem szabad támadni. :) Illetve a szabályokat teljes mértékben betartjuk, mindig mindenki a saját gépéről, a saját országát gondozza, és akkor nem lesz probléma. Köszönöm az útbaigazítást még 1x. |
Kérdés Atihoz:
Bár 99% biztos vagyok benne hogy nem gáz de azért kérdem? Van egy notebookom ami másik netről működik mint a gép. ( nem router ) Mind a kettőről nézni szoktam az orikat, na most gond-e ha ezt rendszeresen teszem? Más orijába nem lépek be róluk, csak a sajátjaimba. Előre is kösz. |
Quote:
Más is játszik több gépről, pl munkahely és otthon, vagy iskola és otthon, ezek a leggyakoribbak. |
Quote:
|
Quote:
Pontosan. :) |
Quote:
|
Ide írom, mert ide jobban való:
Azért, mert bemegyek a szövim orijába, és felteszem a védelem varázslatot miért nem kapok anarcht?! Nem egyszer fordult már elő, hogy támadtam valakit, tudtam, hogy nincs a gépénél, és mégis bevásároltak neki íjászt a szövik, vagy bontottak épületet... Ez úgy gondolom elfogadhatatlan! A védelem varázslat ugyanaz... Mivel soha nem jelentettem fel senkit, és nem is fogok ezután sem (én úgy gondolom ezeket a dolgokat magára a játékos lelkiismeretére bízom) így ezeket az embereket sem jelentettem fel... De ettől függetlenül gusztustalannak tartom... Ma éjjel is kaptam egy telefont a szövimtől, hogy gyújtogattak nálam... Felkeltem, gép bekapcsol, házak épít, és visszafeküdtem... Vagy mondjuk látom, hogy visszajött neki 5 millió fa, akkor se léphessek már be hozzá, és pakoljam a piacra bünti nélkül!!! Az egyetlen dolog, amit csináhatna a szövim, az a szabadság gomb megnyomása, illetve angol játékban a vip-elés használata. Semmi más! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:57. |