Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Orkal, tekercsek nélkül. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1692)

Steve 04-19-2007 16:30

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 88792)
milliárdok?:eek:
ugyan már, az csak legenda, annyi pénz nincs is:D

Én egyszer hallottam egy olyan játékosról aki látott már olyan játékost akinek egyszer volt:D

Cyby_ 04-19-2007 19:37

Beleszólok már akkor én is az orkos témába:
Csoport függö is ám,h melyik csopiba jutsz fel könnyen,mert én pl friss tapasztalat:
Ork tábornok:700körig 199hkin tekit irtam majd elindultam felfele 400hekin szereztem értelmesebb szöviket és most 900hekin vagyunk top20ba és irány fel termelni....nagy különbség miatt fedezés marad csak mert lefel bogyázni nem akarok ütéssel de eddig azzal jöttünk semmi extra ellenfél nem volt no moneyval oldottam meg .
csak lakiteki bent meg ütésnél hadit bevettem vippel lazán kivitelezhető

De még1szer hozzá teszem h ez csopi függö ids mert egy értelmes tolival nem találkoztam..söt én kloptam többet 5-6%kocsmával teki nélkül!!!

Vas 04-19-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 88842)
Beleszólok már akkor én is az orkos témába:
Csoport függö is ám,h melyik csopiba jutsz fel könnyen,mert én pl friss tapasztalat:
Ork tábornok:700körig 199hkin tekit irtam majd elindultam felfele 400hekin szereztem értelmesebb szöviket és most 900hekin vagyunk top20ba és irány fel termelni....nagy különbség miatt fedezés marad csak mert lefel bogyázni nem akarok ütéssel de eddig azzal jöttünk semmi extra ellenfél nem volt no moneyval oldottam meg .
csak lakiteki bent meg ütésnél hadit bevettem vippel lazán kivitelezhető

De még1szer hozzá teszem h ez csopi függö ids mert egy értelmes tolival nem találkoztam..söt én kloptam többet 5-6%kocsmával teki nélkül!!!

húúú de jó neked!!!:D Engem orkkal 5-6% kocsmával úgy kaptak szét, hogy csak na!

Cyby_ 04-19-2007 19:57

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88843)
húúú de jó neked!!!:D Engem orkkal 5-6% kocsmával úgy kaptak szét, higy csak na!

lent teki irás utánna 7-8sereggel földre ütés majd 4sereggel és átszágulfdani a csoporotn fent megitnt ermelni ez lehetsége scsak 5szinten

Andrew 04-19-2007 19:58

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 88850)
lent teki irás utánna 7-8sereggel földre ütés majd 4sereggel és átszágulfdani a csoporotn fent megitnt ermelni ez lehetsége scsak 5szinten

lehet ilyet 4esen is, ha 5ösön eleget termeltél:D:D
följebb meg méginkább :)

Andrei 04-21-2007 10:24

Skacok, 4L szinten ork létemre meg akarom kérdeznihogy folymatosan meg lehet jól élni abból hogy gabonát adok, mert itt teljsene más az árlista, szal Juszufnál minden drágább meg iesmi, a katonák viszotn olcsóbbak

Andrew 04-21-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Andrei (Post 89189)
Skacok, 4L szinten ork létemre meg akarom kérdeznihogy folymatosan meg lehet jól élni abból hogy gabonát adok, mert itt teljsene más az árlista, szal Juszufnál minden drágább meg iesmi, a katonák viszotn olcsóbbak

orkkal nem éppen érdemes a csoport gabonaellátó oriját játszani...
ha ilyet szeretnél, akkor legyél elf, és lesz még egy kis védelmed is

amúgy csak egy ideig lesz ilyen magas az ára... nemsokára megint mélyrepülésbe fog kezdeni

Grabi 04-21-2007 10:42

L-ben? miből gondolod? :)

Andrew 04-21-2007 11:06

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 89205)
L-ben? miből gondolod? :)

mert ha látják a népek, hogy magas a gabi ára, mindneki tanyát fog építeni, és aki viszi a gabipiacot, kénytelen lesz lejjebb vinni az árakat, különben nem lesz elég pénze magasan tartani az árakat...
amikor jöttetek föl, akkor is volt egy olyan periódus, hogy ezerre ment föl az ára a gabinak, aztán egy hátre rá, 150-200 körül mozgott

antitalentum 04-21-2007 11:12

Nekem már sikerült pár 10 millát összeszednem, de milliárdokat!:eek: Ahhoz kereskednem kellett vona, nem hódítóznom!:D
De témához visszatérve: 5-ben nyugodtan lehet teki nélkül orkozni, fentebb már neccesebb.

All times are GMT +1. The time now is 01:06.