Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Meglepő csatakimenetel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1691)

LAc000 04-18-2007 21:06

Ez a csata is jelezve van a supporton,szóval szerintem van mit elemezni:)

Ati 04-18-2007 21:10

Quote:

Originally Posted by LAc000 (Post 88610)
Ez a csata is jelezve van a supporton,szóval szerintem van mit elemezni:)

Mint azt már nyilván megkaptad válaszban is, és itt is mondtam már többször is: lezajlott csata kielemzésére nincsen lehetőség. Ha folyamatosan veled történnek olyan csaták, amik szerinted nem jók, mindenki más csatái pedig rendben lezajlanak, akkor nincs semmi ok azt feltételezni, hogy a csaták számításával van a probléma, különösen nem azután, hogy az általad említett hiba nem létezik.

Vas 04-18-2007 21:11

Elfnek mekkora lakitekije volt?

LAc000 04-18-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88612)
Mint azt már nyilván megkaptad válaszban is, és itt is mondtam már többször is: lezajlott csata kielemzésére nincsen lehetőség. Ha folyamatosan veled történnek olyan csaták, amik szerinted nem jók, mindenki más csatái pedig rendben lezajlanak, akkor nincs semmi ok azt feltételezni, hogy a csaták számításával van a probléma, különösen nem azután, hogy az általad említett hiba nem létezik.

Nem velem történt meg az utóbbi csata.Hanem egyik ismerősömmel,aki megkért tegyem ide be,hátha lesz belőle valami.

LAc000 04-18-2007 21:14

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88613)
Elfnek mekkora lakitekije volt?

Elf lakitekije 30% és jóval több tekercs;)

Vas 04-18-2007 21:15

28% alatt az ork biztos befutó... legalábbis, ahogy én számoltam... vagy valaki hozzá is bepróbálkozott, és felment a kat. morálja... mást nem naon tudok elképzelni.

LAc000 04-18-2007 21:17

Quote:

Originally Posted by LAc000 (Post 88614)
Nem velem történt meg az utóbbi csata.Hanem egyik ismerősömmel,aki megkért tegyem ide be,hátha lesz belőle valami.

Ati akkor ilyen esetben mi a teendő?

Minden alkalommal amikor megtámadnak irjak a supportnak hogy most figyeljetek,mert lehet beütnek,pedig nem kéne?

LAc000 04-18-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88616)
28% alatt az ork biztos befutó... legalábbis, ahogy én számoltam... vagy valaki hozzá is bepróbálkozott, és felment a kat. morálja... mást nem naon tudok elképzelni.

1A-ról beszélgetünk,ahol akkora pénzek forognak,hogy a tekercseket senki nem bizza a kopásra.Annyi teki van bennt hogy ellopni sem lehet;)

Steve 04-18-2007 21:20

Mini okoskodás, ami jelenthet egy kicsi különbséget, sajnos most számolni nincs időm:o :(
Szóval a katmorál lehet majd 2% különbség a kettő között, mint amit látsz, mert az egyik ,0 a másik ,99. Legalábbis ha jól emléxem.

Ati 04-18-2007 21:21

Quote:

Originally Posted by LAc000 (Post 88617)
Ati akkor ilyen esetben mi a teendő?

Minden alkalommal amikor megtámadnak irjak a supportnak hogy most figyeljetek,mert lehet beütnek,pedig nem kéne?

Nem. De amit írtál, hogy mi nem működik, az nem valós, mert azzal semmi probléma nincs.

Ha van egy újabb tipped, hogy mi nem működik, akkor írd meg, megnézzük van-e más szerint arra egyezés. De igen sokan kicentizik a támadásokat, és az 1%-os ismeretlenségi tényezőn felüli hibák nem szoktak lenni.

All times are GMT +1. The time now is 14:36.