![]() |
Quote:
Amúgy meg tr is jól tudhatod, hogy nincs vége, lásd állásfoglalás:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arra akart rámutatni ezzel hogy mf ként termelni törpel nem kifizetödő és ez igaz, ahol sokat lehet keresni a nyersivel ott számits arra hogy a raksidból jóval több vándorol tolikhoz, mint a piacra... nem beszélve hogy az mf bányás törpöt még ingyenföldnek is jobban szeretik a hadik mint a hullát:P drága csopiban kifizetödő tud lenni még így is, de csak akkor ha nagyon sokat tucc belépni, de napi 3-4 órával sehol sem éri meg a termelő törp egyedül erős háttér szövi nélkül |
Quote:
|
Nah én is beirok egy törpét.
400 hektar. 68 ház 65 barakk --4000 íjj 65 torony -- 70 templom -- 10920 vari 60 kocsma -- 4000 toli 20 raktár 52 bánya 7 körönként kell gabonat venni ewbből láccik szeritnem normál csoport ban egy törpe csak ugy éri meg ha kihasználjuk hogy a raktarba sok fér neki és ebből kiváltjuk a tanyákat. |
Quote:
Mivel max 5 piacod van a 48 körre. De még ha a lassúban is vagy akkor is pontosan a 7 körönként kell vásárolnod nehogy kifogyj. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki meglop, vagy netán rombadönt pár épületed. Esetleg kifoszt. Már is éhezés van. Pedig az ötlet jó, mert a raktár álltal 20 tanyát 16 raktárral tudnál helyettesíteni, csak hát nagy a rizikó. Én rengeteget vagyok gép előtt és sokat számoltam ezt a lehetőséget mégsem merek belevágni mert nagyobb lenne a bukta mint ha maradok a tanyáknál egy esetleges beütésnél. |
Quote:
|
alba nem gyorsra gondolt...amúgy meg ott van a szövikaraván, ami küldi a gabot ha kell.
nekem ilyen törpém volt: 16% ház, 10% torony, 53% barakk, 10% bánya, 6% raki, 10 db kocsma, 5-6% templom normálban +20 bank |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:24. |