![]() |
Quote:
Mit akarsz, nem látos MSNen a nevem én abban is büszkén vállalom, hogy ma biza megzizzentem...:P Lehet front van!?:eek: :D |
[quote=bimmbimm;86385]Nem vagyok rendőr és nem is leszek, köszi a feltételezést :)
Hallottam már a varázslatról, csak a gnóm szövim rendetlen és a csótányok összekakálták azt a papírt amire septibe írta le mikor továbbképzésen járt Xardas-nál, így nincs meg a varázsige. A többiek meg sokat kérnek érte... Jól van azért ne makartalak megbántani :) Nekem van egy alkoholista gnómom :) Egy üvegtequiláért suttyomban lekopizza neked a varázs igét, azt lőttek a varjaknak :) Apropó löttek. ha nagy a bajság és sok a varjú, célszerü az ijjászoknak a nyil és az ijj mellé málházni, Benelli M4-es taktikai sörétes puskát, esetleg ha szerény a költségvetés, akkor a grúz ismeőrösöm tud szerezni alig használt 12-es IZS-eket, és akkor már jelentősen csökken a fertőző arjak száma. (közvetitői dij, és vagy a tanácsadás dijja egy üveg tequila) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Milyen fegyvereket akarsz te adni??? Hát képzeld csak el, milyen beton országok jönnének létre ha Benellik lennének az elfek kezében és ott kukucskánának a toronyban... külön képezni kell varjúölő elfeket és azok kapnak nem socit, de valami értelmes fegyvert, pl egy AK-t az olcsó és könnyen beszerezhető egy kereskedő törpe ismerősömtől:) |
Quote:
|
Quote:
ÁÁÁÁ te lenni nagyon maradi. AK jó, vérszomjas orkok ellen, meg óriások ellen, de égen cikázó, és onnan elf ijjász fejére kakáló varnyú ellen semmit se ér. Az ijjászok kiüritenek 3 tárat mire egy varnyúkot leszednek vele. Mellékesen ha kel neked ollan AK féle azt toduk szerezni, afgán zombi barátaimtol. Ocsobban aggyák mitn a törpe. (a törpe is az afgán zombiknál vásárol ;-)) Benellitöl nem lenne beton az ország, pont ezért javallottam mert mert nem befolyásolná a játékot. Most gondold végig, hogyan befojásolja egy óriás vagy egy ork lovas életfunkcióit az olom sörét? sehogy, nem tuggya a páncélzatot átütni. Varnyú ellen meg kiválló, mert jó nagy a szórsa. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:47. |