![]() |
Gratulálok! :)
|
nekem anno elkerulte a figyelmemet ez a topik. ezert nem is a veget olvastam el eloszor, hanem az elso bejegyzest. megmondom oszinten, ferfias hiusag ide vagy oda, a szemem nem maradt szarazon, hiaba kuzdottem ellene. ilyenkor mindig jobban eszembe jut, hogy mi lenne ha a sajatjaim kozul az 1iket elveszitenem.
de a legutobbi "torteneshez" szivbol gratulalok, sok oromet kivanok a picihez. |
Quote:
De a vége!!!! :):):):) Nagyon sok boldogságot kívánok, és csak gratulálni tudok! Sok sok boldog percet a csöpséggel, és a pároddal! :) |
Quote:
Gratulálok a kisfiadhoz :):) |
Gratulálok Lyra:) legyetek nagyon boldogok!:)
|
Sok boldogságot!! :)
|
Én nem értettem a hirtelen váltást, de aztán észrevettem az eltelt időt. Sok boldogságot:)
|
Nagyon sok boldogságot, örömet, és egészséget kívánok mindhármótoknak :)
|
Hatalmas GRATULÁCIÓ!!! Sok boldogságot kívánunk. :)
|
Quote:
Mivel én is csak most láttam meg ezt a topikot, (nem voltam akkor még fórumos,és már nem is vagyok az) az elején kezdtem el olvasni... Rá kellett jönnöm, hogy még vannak könnyeim... Őszintén sajnálom ami a múltban történt...nem találok rá szavakat... Viszont most őszintén és szívből gratulálok, és kívánok mindennél több egészséget, sikert, szerencsét és boldogságot a pici jövevénynek. Pici Balázs, légy erős, egészséges boldog ember, és nőjj nagyra. ;) |
All times are GMT +1. The time now is 20:25. |