![]() |
csak gnómként van egy baromi nagy hátránya is a tolizásban méghozzá hogy csak gnómot tekizhet...
nekem anarchban van egy elfem, elég erőteljes toli vari... persze 2 dolog kell hozzá türelem, és idegrendszer:D:D asszem 34%kocsma 28%templom, pár raksi, kellő mennyiségü ház, és tanya és még nem is éhezik:D:D:D a fantom miatt nem tartok barakkot... ha valaki rájön a csalafintaságra akkor 1-2ütés után szabi, pénzed bőven lesz fedezgetni a 10%ig, csak a szabi miatt érdemes a türelem:D meg az idegrendszer. de kiválóan át lehet lopni még egy jó pár fél-elfet is,ha gazdagodni szeretnél, de lusta vagy tekit irni, nagyobb csopikba ajánlom... a lényeg hogy sokat ne áldogálj egy helyen, és néha haggyad magad lejjebb ütni. anarchba már több mint 2k köre megél, nagyobb bukta nélkül...:D csak tekizésből szedtem össze mrdokat (tudom anarchban nem nagy pénz, de máshol már az:D) ui.:mielött valaki elkezdené keresni, most szabin nyugszik mert nem tom mi lesz vele a maluszok után... |
Quote:
+ nekem fontosabb az, hogy top10%-nál feljebb tud fedezni, mint a tekilopásos hátrány az a fantomsereges 0 barakkos eléggé érdekes.. ha betámadtak, kik voltak? a randomszerűen támadó hullák? :D |
Quote:
jaja... vagy értelmesebb játékosok... de idáig csak 1 szövi talált be, amúgy csak random hullák:P én mondjuk mindenkép kimennék 2sereggel egy olyan orira, ahova a tolink nem fér be és a hadi-vari se tudja gömbözni. akkor meg a veszteségekből egyből bukta... de ha jól csinálod, könnyü pénz:D |
Csak ha 10% fölé akar menni, akkor sokat ér az elffel ;)
|
Quote:
amúgy meg nem értem, ha 10% fölé akar menni, de fedezéssel, akkor ne legyen elf. ha elég a top 30%, akkor meg nem kell vele problémázni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mert ugye ahhoz katona kell, meg pénz: katonát simán lehet képezni, arra van a mindennapi képzés, az ahhoz szükséges fegyvert meg össze lehet lopni a csak a fedezésnél a katonák mellé szükséges pénz nem sok, simán össszejön kereskedő személyiséggel, vagy máshogy is az igaz, hogy az elf-nek 30%al kevesebb kell a fedezéshez, de szerintem a gnóm-al sem lenne probléma elöteremteni azt a pénzt/katonát |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:10. |