![]() |
Elvileg ott volt 10k elited miért nem azokat küldted verekedni magad helyett????
Azért vannak, én még uralkodókat (de amint látom te nem tartozol közéjük) nem láttam egymás közt puszta kézzel lerenderzni ilyen ügyeket:D :D :D |
Quote:
én is én is! :) |
Quote:
|
Quote:
jah igazad van, úgy is utál, tom :) |
Quote:
Szerintem hagyd annyiban ezt a témát, baromira nincs igazad. A Hódítóban más is HÓDÍT, nem csak te, és ha ezt nem tudod elviselni, akkor inkább hagyd a játékot. Másoknak sem rontod el a játékát, és te sem fogsz fiatalon infarktust kapni. |
Mondok egy db indokot a Te topikodra és innentől ez érvényes az összes ehhez hasonlóra is természetesen.
CSAK! azt tessék belenyugodni hogy a hód játék. ha nem tetszik huss kifelé a játszótéri homokozóba ideget levezetni. |
Quote:
LOL gyerekek itt a summázás:cool: ha földet veszítessz magadnak köszönheted, és ha az ellen fair-ül játszik akkor nem lehordani kell hanem gratulálni neki |
Quote:
Innentől kezdve van az,hogy előjött a hülyeségen felül a gerinctelenség is :) További kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek! :) |
De még nincs veszve semmi...Ha jól tudom,Tarzan is kultúrálódott...Javítsatok ki, ha tévedek!:rolleyes:
|
Srácok, szépen felfújtuk ezt a buta topicot :D
|
All times are GMT +1. The time now is 23:57. |