Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Melyik fajt utálod a legjobban? ;) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1638)

Gyula 04-05-2007 22:12

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 85253)
A fél-elf tolvajnak van beállítva is, és nem békeharcosnak :)
könnyebben találsz fogást rajta... nem kap +30% és 20% védelmeket + hadügyi teki bónuszt és alap katmorálnak 85%-ot

Nem baj, én alapbol utálok minden tolvajt :)

Hóhér 04-05-2007 22:51

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 85247)
Az elf "békés" fajnak van beállítva erre az egyik leggerinctelenebb harcmodort képviseli... miért is nem kap maluszt gyújtogatásra, ártóra hamár + védelmet kap?
Egyetlen faj ahol ez nincs kompenzálva...

teljesen egyetértek
:)

a tolikat én is gyűlölöm, a félefeket főleg, DE !

az elf mindezt bűntetlenül tudja tenni sokáig...

4 es szinten játszok 1 óriással. egy elf szanaszét lopkod éjjel nappal, nem zavar, de gondoltam beverem 1-2x ne legyen olyan boldog az élete...
( ez nem elég kihívás egy óriásnak ? ;) )

62 % barakkal tudtam beverni csak, miközben körülöttem 3 szövi , egy csomó tolis ori egyfolytába járt tekire , rúnára pénzre, nem beszélve , hogy 62 % barakkal teljesen kellett kitámadnom , ingyen föld a fél csoportnak. ( lejjebb is ütöttek )

rengeteg idő, éjszakázás, pénz eredménye 1-2 bevert ütés...
igen is nagyon tápos az elf...

iszonyat anyag árak melett , éjjel építettem 35 % templomot, maradt 32 % barakk 8 % torony, most csak rengetem éjjel nappal... :p

full tápos faj az elf, és ha ártani szeretnénk neki, iszonyat sokba kerül.

:mad:

Szecsa 04-05-2007 22:54

Szerintem tulreagaljatok a dolgot.
Egyszeruen mf elfnek nem mf-kent kell nekiesni, hanem szovivel.

Ha 62% barakkal tudtad beverni, akkor nagyon a hadugyre allhatott ra, mert ahhoz bizony eleg sok tornyos ijj kellhetett.

Alapvetoen bekes fajkent hasznaljak sokan az elfet...de nyilvan vannak kivetelek.

Bogár 04-05-2007 23:02

utálom a bebetonozott, és tkp semmire sem használható mf óriásokat (kivétel a békés fedezgetés). nagyon soknak annyi tolija van, hogy 1 gnóm hadis 7-8% kocsmával sem tudja felmérni az épületeit. mind1, nem ez a lényeg, hanem az, ha a varis kezdi ártózni, hogy legalább tudjuk felmérni, akkor max 2 nap után tuti, hogy szabira megy, vagy fog sírni, hogy tönkretesszük a játékát...

egyébként hullán kivül minden fajt próbáltam, és az összessel szerettem játszani...

összegezve: a legjobban utálom ellenfélnek az óriást; saját fajnak választani a hullát; a legnagyobb előnyei miatt az elfet; a legkisebb hátrányai miatt meg szintén az óriást.

a konkrét szavazatom előtt meg inkább alszok 1et, mert nagyon nehéz a kérdés... :D

Bogár 04-05-2007 23:08

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 85289)
Szerintem tulreagaljatok a dolgot.

ezzel egyetértek. a játékban kell egy ilyen faj is, mint az elf, mivel azzal a fajjal lehet játszani kevesebb belépéssel is. így azoknak is van egy jó alternatívájuk, akik naponta csak fél- vagy 1 órára tudnak ránézni a játékra.
az más dolog, hogy nagyon sokan visszaélnek (legyek őszinte: visszaélünk) a tápos védelem adta lehetőségekkel. de ha van 1 ilyen faj is, akkor miért NE válasszuk? :)

Stev 04-05-2007 23:12

Ember, mert abból lehet a legalattomosabb, legkevésbé üthető tolit összehozni.

Grabi 04-05-2007 23:13

én nem tudom, én eléggé kiélezett elfet vittem több szinten keresztül, állandó csatával és merem állítani a többiek véleményét, az elf túllőtt a célon. kétszer tudtak rajtam átmenni, egyszer egy mf ork tudós tábi, máskor egy 3 hadi 1 hadivaris szöviből a hadi +3*50% szövihelp.

szerintem is túlzottan erős és nagyobb maluszt kéne kapnia lopásra/ártózásra

BimmBimm 04-05-2007 23:13

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 85295)
ezzel egyetértek. a játékban kell egy ilyen faj is, mint az elf, mivel azzal a fajjal lehet játszani kevesebb belépéssel is. így azoknak is van egy jó alternatívájuk, akik naponta csak fél- vagy 1 órára tudnak ránézni a játékra.
az más dolog, hogy nagyon sokan visszaélnek (legyek őszinte: visszaélünk) a tápos védelem adta lehetőségekkel. de ha van 1 ilyen faj is, akkor miért NE válasszuk? :)

Pontosan azért mert mondtad, hogy betonozás folyik akkor. Ha nagyon elszaporodnának az ilyenek az kicsit rosszul érintene, de nem csak egnem. DE minenkinek szíve joga kiválasztani mivel akar menni, és ha az elfet választja akkor legyen:) csak ne vigyék sokan:P

Bogár 04-05-2007 23:35

nagyon off:
Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 85297)
szerintem is túlzottan erős és nagyobb maluszt kéne kapnia lopásra/ártózásra

egyrészt egyetértek, mivel a B-ben a törpémet 90%-ban elfek lopták le, akik ellen valószínűleg csak nagyon jó szövivel lehetett volna tenni vmit.
másrészt meg nem tartom jó ötletnek, mivel az A-ban azok számára nincs sok választás, akik egyszemélyes klánban tudnak/akarnak játszani... ezek számára meg néha jól jön, ha tudnak gyújtani vagy ártózni. a 20%-os tolimalusz pont jól van így. az ártózásra a malusz meg nem lenne logikus a +45% mágiateki miatt...

off vége...

Hóhér 04-05-2007 23:45

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 85300)
nagyon off:

egyrészt egyetértek, mivel a B-ben a törpémet 90%-ban elfek lopták le, akik ellen valószínűleg csak nagyon jó szövivel lehetett volna tenni vmit.
másrészt meg nem tartom jó ötletnek, mivel az A-ban azok számára nincs sok választás, akik egyszemélyes klánban tudnak/akarnak játszani... ezek számára meg néha jól jön, ha tudnak gyújtani vagy ártózni. a 20%-os tolimalusz pont jól van így. az ártózásra a malusz meg nem lenne logikus a +45% mágiateki miatt...

off vége...

az egy A nak nem az acélja, hoyg 1 személyes elfek haladgassanak felfelé...

ez nem ellen érv, hanem pont alá támasztó
:p

OFF
amúgy az egyszemélyes elf klánokat a legkönyebb talán beverni, mert saját magát eteti, és egy egy személyes ork klán aki csak rövid ideig 1 személyes klán, be kell hogy verje az elfet, ha az elf nem tanya free...

All times are GMT +1. The time now is 21:07.