![]() |
Quote:
|
Quote:
teljesen egyetértek :) a tolikat én is gyűlölöm, a félefeket főleg, DE ! az elf mindezt bűntetlenül tudja tenni sokáig... 4 es szinten játszok 1 óriással. egy elf szanaszét lopkod éjjel nappal, nem zavar, de gondoltam beverem 1-2x ne legyen olyan boldog az élete... ( ez nem elég kihívás egy óriásnak ? ;) ) 62 % barakkal tudtam beverni csak, miközben körülöttem 3 szövi , egy csomó tolis ori egyfolytába járt tekire , rúnára pénzre, nem beszélve , hogy 62 % barakkal teljesen kellett kitámadnom , ingyen föld a fél csoportnak. ( lejjebb is ütöttek ) rengeteg idő, éjszakázás, pénz eredménye 1-2 bevert ütés... igen is nagyon tápos az elf... iszonyat anyag árak melett , éjjel építettem 35 % templomot, maradt 32 % barakk 8 % torony, most csak rengetem éjjel nappal... :p full tápos faj az elf, és ha ártani szeretnénk neki, iszonyat sokba kerül. :mad: |
Szerintem tulreagaljatok a dolgot.
Egyszeruen mf elfnek nem mf-kent kell nekiesni, hanem szovivel. Ha 62% barakkal tudtad beverni, akkor nagyon a hadugyre allhatott ra, mert ahhoz bizony eleg sok tornyos ijj kellhetett. Alapvetoen bekes fajkent hasznaljak sokan az elfet...de nyilvan vannak kivetelek. |
utálom a bebetonozott, és tkp semmire sem használható mf óriásokat (kivétel a békés fedezgetés). nagyon soknak annyi tolija van, hogy 1 gnóm hadis 7-8% kocsmával sem tudja felmérni az épületeit. mind1, nem ez a lényeg, hanem az, ha a varis kezdi ártózni, hogy legalább tudjuk felmérni, akkor max 2 nap után tuti, hogy szabira megy, vagy fog sírni, hogy tönkretesszük a játékát...
egyébként hullán kivül minden fajt próbáltam, és az összessel szerettem játszani... összegezve: a legjobban utálom ellenfélnek az óriást; saját fajnak választani a hullát; a legnagyobb előnyei miatt az elfet; a legkisebb hátrányai miatt meg szintén az óriást. a konkrét szavazatom előtt meg inkább alszok 1et, mert nagyon nehéz a kérdés... :D |
Quote:
az más dolog, hogy nagyon sokan visszaélnek (legyek őszinte: visszaélünk) a tápos védelem adta lehetőségekkel. de ha van 1 ilyen faj is, akkor miért NE válasszuk? :) |
Ember, mert abból lehet a legalattomosabb, legkevésbé üthető tolit összehozni.
|
én nem tudom, én eléggé kiélezett elfet vittem több szinten keresztül, állandó csatával és merem állítani a többiek véleményét, az elf túllőtt a célon. kétszer tudtak rajtam átmenni, egyszer egy mf ork tudós tábi, máskor egy 3 hadi 1 hadivaris szöviből a hadi +3*50% szövihelp.
szerintem is túlzottan erős és nagyobb maluszt kéne kapnia lopásra/ártózásra |
Quote:
|
nagyon off:
Quote:
másrészt meg nem tartom jó ötletnek, mivel az A-ban azok számára nincs sok választás, akik egyszemélyes klánban tudnak/akarnak játszani... ezek számára meg néha jól jön, ha tudnak gyújtani vagy ártózni. a 20%-os tolimalusz pont jól van így. az ártózásra a malusz meg nem lenne logikus a +45% mágiateki miatt... off vége... |
Quote:
az egy A nak nem az acélja, hoyg 1 személyes elfek haladgassanak felfelé... ez nem ellen érv, hanem pont alá támasztó :p OFF amúgy az egyszemélyes elf klánokat a legkönyebb talán beverni, mert saját magát eteti, és egy egy személyes ork klán aki csak rövid ideig 1 személyes klán, be kell hogy verje az elfet, ha az elf nem tanya free... |
All times are GMT +1. The time now is 21:07. |