![]() |
az ötletet én sem találom jónak. és ha jól emléxek, akkor a qkában is van 1-2 hasonló...
amúgy valljuk be, lenne egy előnye is a dolognak. érezhetően csökkentené az inflációt egyes csoportokban. :D |
Quote:
az alig 10 hónapos orimnak (amiből azt hiszem egy túlköltekezésnél már vettem is ki:D) 14.373.564 arany a segélykerete... most gondold el, hogy a régóta vipes, kékszámos oriknak mekkora lehet a keretjük... NAGY :D ami a 3 millát már messze meghaladja tudom az elején sok pénznek tűnik az a 10-20 milla, de később, magasabb szinteken rájössz, hogy az szinte semmi... |
Quote:
|
Quote:
|
3 millát meg minek betenni?:)
nekem pl a játszós orijaimban (és nem csak nekem:D ) mindíg van kp, szintfüggő hogy mennyi, de 100-200 milla között. most nem a katpiacmentes 5. szintű csopkról beszélek:) hogy tudjak minimális seregcserét csinálni ha kell, mert sokszor az a pár ezer egységnyi csere is elég ahhoz hogy fogjak egy támadást, és a piacon sem lehet tudni mikor bukkan fel egy olyan tétel, amit érdemes megforgatni:) szóval 1-2-10 milla nem tétel egy orinak:) a segély arra pont jó hogy ha delíriumban leüríted a kasszát, tudj annyit kivenni hogy fizesd a zsoldot, esetleg 1-2 körre kaját vegyél. erre jelen formájában is alkalmas, ha megháromszorozod a keretet akkor is csak erre jó. nagyobb bővítés esetén viszont túl táp, amiatt amit az előbb leírtam. a vipesek további tápolását, bár én is az vagyok a kezdetektől, nem támogatom, semmilyen formában. a vip kényelmi funkciókhoz adjon hozzáférést! ne pedig erősítse az orit! |
Az a gáz ezzel a javaslattal, hogy a kezdőket nem erősítené semmiben, a tapasztaltabbakat pedig legyőzhetetlenné tenné.
Nem én vagyok az első aki ezt mondom, de ez a javaslat már vagy 2 ízben a kukában landolt. |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem nem hülyeség, de csak ésszel. Egy bizonyos összegig lehetne csak. Sztem olyan max 10 milla lehetne, amit oda-vissza is lehet tölteni, ennyivel még nem lehet nagyban üzletelni, de ha megszorul az ember ki tudja húzni.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:09. |